Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normálisnak számít, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normálisnak számít, ha több a petting, mint a rendes szex?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, valamivel több, mint egy hónapja vagyunk együtt.

Ha együtt alszunk, nagyon gyorsan telik az idő és nagyon hamar hajnal lesz, mire lefekszünk aludni. Úgy szoktuk, hogy először én leszopom őt (ő meg kézzel nekem), mert akkor utána tovább bírja a szexet. Csak sokszor mire oda eljutnánk, mindketten nagyon fáradtak és álmosak vagyunk, és bealszunk. Ezért az esetek kb 70-80%-ában csak előjáték van.

Ez mennyire számít normálisnak? Persze ez relatív, hogy kinek mi a normális, csak érdekel, hogy szerintetek?

2020. dec. 16. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Szex az szex mindegy h milyen formaban ha mindkettotoknek jo.

Mondjuk ahelyett h leszopnad egyszerubb lenne va kiverne aznap reggel vagy napkozben, kezditek veled,kezzel elmesz orgazmuskozelig majd aktussal befejezitek egyutt.

2020. dec. 16. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nsm
2020. dec. 16. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatomban nekunk is több volt a petting, mint maga az aktus, és sokszor volt csak petting, aktus nélkül. Szerintem normális, minden kapcsolat más.
2020. dec. 16. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
teljessen az,én jobban is élvezem.f
2020. dec. 16. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A szeretkezés nem csak a behatolásból áll. Ha élvezitek mindketten és kielégítő az ilyen együttlét, akkor teljesen normális.
2020. dec. 16. 17:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor jó, örülök, hogy a többség szerint is normális. :D

#1: Én szívesen csinálom neki, meg ő is jobban szereti. Én meg nem tudok elmenni, egyszerűen képtelen vagyok rá. De attól még szeretem.

2020. dec. 16. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami nektek jó, az a normális

Mindenki más le van szarva

2020. dec. 16. 18:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos értelemben én is jobban szeretem a heves pettinget, mint magát a dugást, legfőbbképp azért, mert nagyon kevés ideig bírom a szexet. De szerintem sokkal romantikusabb is, jobban lehet élvezni, kényeztetni közben a lány egész testét. F
2020. dec. 16. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

A #7-es tökéletesen megragadta a lényeget, ami nektek jó az a normális, senki másnak nincs köze hozzá.

Ami prückös a történetben hogy nem tudsz elmenni közben... mármint petting, orál, csikló izgatása által sem. Izé, biztos hogy hajnal kellős közepén kellene kezdeni nem akkor amikor mindketten pihentebbek vagytok és közben jobban elengedni magad?

2020. dec. 16. 19:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem azért nem tudok elmenni, mert hajnali kettő van. :D Egyszerűen nem tudok, soha, semmitől, ez van. Attól még élvezem.
2020. dec. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!