Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ízesített óvszert szabad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ízesített óvszert szabad szopogatni?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon akarom szopogatni, de barátom nagyon akarja, óvszer nélkül még végképp nem engedném a számba

2021. febr. 18. 11:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miért ízesített?
2021. febr. 23. 16:45
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy azért mert hogy leszophassam, régebben nem is tudtam hogy van ilyen gumi, csak a simáról tudtam
2021. febr. 23. 16:47
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem, hát pedig van ilyen, és pont azért ízesített.

De amúgy foszforeszkálós, meg redős is létezik, és még ki tudja milyen.

2021. febr. 23. 16:49
 34/38 A kérdező kommentje:
Már tudom, néztem ilyenweblapot
2021. febr. 23. 16:50
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Van vanília, karamell,tutti-frutti, rumosdió, kávé.

A pisztácia, kifogyott, csokoládé nem is volt.

2021. febr. 23. 19:32
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én 100% hogy nem oráloznék gumival. Szopogassa aki akarja 🤢
2021. febr. 23. 19:34
 37/38 anonim ***** válasza:
84%

Ha neked ez jó így. Bár butának tartalak a kommentjeid alapján, nem szólok bele, mit csinálsz. Az ilyen nagyon vallásosak egyébként is butábbak szoktak lenni az átlagnál (tisztelet a kivételnek, mert van)

Nem szexualitás terén vagy buta, hanem az egész gondolkodásod hibás. Miért hiszitek azt, hogy gyónás után el van felejtve minden? Ateistaként sokkal tisztábban látom a világot, mintha elködösítene a vallás, mert jártam katolikus iskolába, de nem vette be a gyomrom.

Felvilágosító órát is azzal kezdték a papok, hogy az abortusz emberölés. A szex csak házasság után lehetséges és csakik gyereknemzés céljából. A paráznaság bűn és a pokolra jut mindenki aki nem követi a bibliát. Nos, emiatt eléggé lealacsonyodtak a szememben az ilyen erősen vallásos emberek mint te is kérdező. Ha csak szimplán szexelnél ezt mindenféle vallásos magyarázat nélkül semmi bajom nem lenne vele, bár beleszólásom most sincs ebbe, de legalább felidegesített...

2021. febr. 23. 20:30
 38/38 Deflohelp ***** válasza:
Szabad szopogatni ...
2023. márc. 11. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!