Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ízesített óvszert szabad szopogatni?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon akarom szopogatni, de barátom nagyon akarja, óvszer nélkül még végképp nem engedném a számba2021. febr. 18. 11:26
21/38 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolatatunk legelejétől volt szex, kb 10 hónap járás után, tavaly januárban volt az első
2021. febr. 18. 22:49
22/38 anonim válasza:
A nyalókát szopogasd kislány.
23/38 anonim válasza:
Ha vallásos vagy (bár kétlem, ez csak egy ócska kifogás és szánalmas is) akkor még szűznek kéne lenned, ergo szexelni sem szabadott volna. Ha tartasz a betegségektől akkor gondolom nem is csókolóztok. Vagy igen? Plusz érdekesség, hogy mivel volt szex, és az nem utódnemzés céljából és házasságon kívül, te csak egy lotyónak számítasz az igazán vallásosak körében, akik önmegtartóztatással élnek kapcsolatban a házasságig, amit nem rontanak el olyan dumával, hogy "tiltott de ki akartam próbálni". Ha már tavaly óta d*gtok, hogy nem jutott eszedbe kivizsgálásra menni mindkettőtöknek még az elején? Ha már van szex, nem értem a logikát (nekem nem azzal van bajom, hogy szexelsz, kvázi lesz@rom. Hanem hogy ezt a vallásra fogod) már az ismerkedési fázisban letudhattátok volna a dokit és azóta szophattad volna amennyit csak akarod aggályok nélkül hogy elkapsz valamit. De tényleg érdekes, hogy nem is fogtad meg neki soha gumi nélkül? Akkor is elkaphattál valamit, vagy egy csókkal is. Sőt! Ha a srác a f@szához nyúlt vagy nem mosott kezet pisi után, aztán meg kezet fogott veled és te a szádhoz, szemedhez vagy orrodhoz nyúltál VAGY azzal a kezeddel törölted ki magad pisi után szintén, már fertőzött vagy! Hopp, milyen buta a logikád ugye?
25/38 A kérdező kommentje:
Miért hiszed hogy kamuzok?
Majd akkor megyünk el dokihoz ha már együtt élek vele
Mindig kezét szokott mosni
Szoktunk csókolózni de nem olyan sokat, külön élünk meg, hét 2x találkozunk
Barátom már nyulkált nagyon lent és akkor már ki akartam próbálni, és meg szerettem
2021. febr. 23. 15:53
26/38 anonim válasza:
A pokolra fogsz jutni, azt ugye tudod? 👿
27/38 A kérdező kommentje:
Nem hiszem
Barátnőm szerint se csináltam rosszat, ő is vallásos
2021. febr. 23. 15:57
28/38 anonim válasza:
A barátnőd mindent tud, jó neki.
29/38 A kérdező kommentje:
Barátnőm még nem szexelt
De írta nekem hogy nem csináltam semmi rosszat
2021. febr. 23. 16:11
30/38 A kérdező kommentje:
És sokszor hallok olyat papoktól, hogy a fiatalok szexelnek de úgy hogy vallásos és nem is tudják hogy bűn, ne velük mi van
Én tudom hogy bűn, még is gyontam már
2021. febr. 23. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!