Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ízesített guminak mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ízesített guminak mi értelme van?

Figyelt kérdés
A punciban úgysem számít, szopni meg már csak nem gumiban szoktak. (Legalábbis én el sem tudnám képzelni). Akkor mire jó?
2019. febr. 13. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát képzeld el, azért, hogy szopáskor kellemesebb íze legyen. Alkalmi kapcsolatban ajánlott a gumi mindig, szájról is elkaphatsz szépségeket.
2019. febr. 13. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Semmi. Gusztustalan. Marketingfogás.
2019. febr. 13. 18:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy fertőzésveszély meg minden, de szerintem egyik félnek sem kellemes, ha gumit húznak orál közben. Számomra baromi természetellenes lenne egy eperízű farok... Nem tudnám azt a gumit a számba venni, annyira mű. A pasi se érezhet gumival olyan sokat.
2019. febr. 13. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem pont akkora baromság, mint a citrom ízű sör, de látszólag van rá igény.
2019. febr. 13. 18:50
 5/13 Boszorkány_ ***** válasza:
Szerintem se sok értelme van. Jó marketingfogás.
2019. febr. 13. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Hogy a finnyás csajt rá vedd hogy leszopjon.

Pedig a fszt natúrba jó szopni .

Egy ápolt frissen mosottnak se izé se szaga. Max az előváladék ízét érezheted de ha egészségesen él a tulaj akkor azzal nincs gond

2019. febr. 13. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Kb annyi értelme van, mint a citromos sörnek. Amit sörnek hívnak, mégis inkább üditő ital.
2019. febr. 13. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Hat tenyleg nincs ertelme, no vagyok igaz de nekem is ugyanaz a velemenyem mint az elottem valaszoloknak, es ugy ahogy mondod, nyilvan nem gumiban szopik aki szopik, akkor meg aztan tok mindegy, hogy izesitett vagy nem.
2019. febr. 13. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi ertelme, el se tudnám képzelni hogy gumiba szopjak.
2019. febr. 13. 19:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz dolog most nem mindennapra kell ilyen de pl alakalmanként lehet ha épp olyan kadvem van.
2019. febr. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!