Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi értelme van az ízesített...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van az ízesített cottonnak?

Figyelt kérdés
bocs bocs ha a kérdés hülyeének tűnik, akinek nem teccik nem válaszol..engem egyszeűen csak érdekel hogy mi az értelme ha egy gumi ízes...van jelentősége?mert végülis gondolom ha az embert szájjal elégítik ki akkor sem gumin keresztül teszik...
2008. júl. 6. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
De van, aki gumin keresztül teszi, mivel nem akarja, hogy a szájába menjen az ondó. És mégis lehet, hogy jobb íze van pl egy eper ízű óvszernek, mint a kukinak.
2008. júl. 6. 22:28
 2/9 A kérdező kommentje:
hát az ondóst rész értem...nah de a srácnak nem sok élvezete lehet így a dologban nem?
2008. júl. 6. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
A különbség ugyanaz mint egy új, és egy erősen használt rágógumi között. Végülis az utóbbit is lehet még rágni...
2008. júl. 6. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy normálisan tisztán tartott pénisznek semmi különleges íze nincs, tehát emiatt ízesített kotont húzni felesleges. Mellesleg ha kotonban csinálják az minden élvezetet elvesz, hiszen gyakorlatilag bármilyen vékony is, alig lehet érezni valamit, és a vizuális élményt is rontja. Így elélvezni is alig lehet, szóval én tök feleslegesnek tartom. Akkor inkább csinálja úgy,hogy a végén nem engedi a szájába. Nekem is így csinálta barátnőm, amíg egyszer meg nem lepett azzal, hogy nem hagyta abba amikor szóltam:) Egyszer próbáltuk ezt az ízesített kotont is, kb 5-ször annyi idő kellett, hogy elmenjek, és akkor is csak erőltetetten. Semmi élvezetet nem találtam benne.
2008. júl. 7. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
az 1éjsazkás kalandoknál is jó
2008. júl. 7. 02:01
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sok betegséget el lehet kapni szopással is. Például nemrég volt egy újságcikk, hogy milyen sok szifiliszes van hazánkban. Hát azt is simán el lehet kapni ha gumi nélkül megy a szopás. A herpeszről nem is beszélve.
2008. júl. 7. 03:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
igazából még nem próbáltam ízesítettel, de gondolom szex után ha a pasi kényezteti a lánynak pl. eper íze lesz...
2008. júl. 7. 23:09
 8/9 anonim válasza:
16%
Ízesebb lessz tőle a puncilé, ha dugás után még bírja a csaj.
2008. júl. 8. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
:))))Csak illata van íze annyira nincs.Meg amilyen az óvszer pl. ha narancsos akkor narancssárga színe is van.Nekem ez tetszett benne, hogy még színes is!!!
2008. aug. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!