Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rako ízesített óvszerról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rako ízesített óvszerról mi a véleményetek? Nem szakad könnyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 19:24
 1/9 anonim válasza:
Az óvszer egyébként sem szakad könnyen,de az izesitett éa az iznélküli között nincs különbség ilyen téren!
2010. okt. 1. 19:45
 2/9 anonim válasza:
48%

Attól függ.

Pl ha kakaós, akkor vigyázni kell, nehogy kijöjjön belőle a kakaó, mert ha kijött, akkor sajnos vékonyabb lesz, és könnyebben szakad.

A Sajtospogácsa ízűt meg ne próbáld ki, mert ha nem kelt meg a tésztája, akkor lapos lesz és szakad

2010. okt. 1. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Na ezen már sokat agyaltam..mi a jó az ízesített gumiban? :) Őszintén..ha benned van nem érzed az ízét,gumiban meg orálisan kielégíteni valakit..semmi értelme.

18/L

2010. okt. 1. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi 12-es csomagban vettünk zöld mentolosat meg fekete gyümölcsöset (?), előtte megnyalogattam, jó íze van :)

Nem szakadt még sosem.

25L

2010. okt. 1. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ízesített óvszer olyasféle, kurv@barát óvszer lehet, ha abból indulok ki, hogy gumiban sosem szopatnám a párom. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az már kurv@ aki megkóstolta.
2010. okt. 1. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
21:56-os voltam és nem qrva, a 12-esben 6 sima, 6 ízesített van, magában nem vettem még sose. Egyébként azért is jó, mert tökjó illata van és nem a tipikus - sztem elég büdös gumiszaga, akció után nem leszel se te se a párod gumiszagú. Továbbá felhúzáskor szájjal rá lehet segíteni és még finom is.
2010. okt. 1. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 22:49 vagyok.

Olvasd el figyelmesen amit írtam és hamar meglátod, miszerint nem kell magadra venned.

2010. okt. 1. 23:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak véletlenül vettem ilyet, mert nem figyeltem csak lekaptam a polcról.Azt írja, hogy 3 db van benne banán,mentolos és szeder.De az össze zöld.Akkor most az mentolos?Mert ha ízesített akkor különböző színűnek kéne lennie.
2010. okt. 2. 13:43
 9/9 A kérdező kommentje:
A zöld az mentolos.Kibontottam egyet és az mentolos volt.
2010. okt. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!