Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az óvszerról?
hát a volt barátommal 1szer kiszakadt aztán mehettem tabit venni..:S
azóta mi úgy használjuk hogy a barátom nem bennem megy el akkor sem ha minden rendben és azóta nincs semmi probléma vele sztem használjatok de soha ne menjen el benned még akkor se ha tuti h nincs kiszakadva..:)
és akkor ha kiszakad is nagyon minimális az esélye a terhességnek:)
Jó, mert véd a terhesség és a nemi betegségek ellen, és hormonokat sem tartalmaz.
Ha helyesen használják, akkor elvileg nem szakad ki. (ki kell belőle nyomni rendesen a levegőt). Még egy pozitívum: hogy ha véletlen kiszakad, azt észre lehet venni (szétszakad, mint egy lufi, nem csak egy icipici lyuk lesz rajta), így el lehet menni 72 órásért pl.
De más védekezési módnál nem látod, hogy hat-e vagy sem.
én nem szeretem,mert nem érzem azt, hogy összesimulnak a szerveink ott lent. Elválaszt bennünket a fólia. Az nekem nem szex.
28/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!