Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek az óvszerról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az óvszerról?

Figyelt kérdés
könnyen kiszakadhat? mi a tapasztalatotok?vagy mit ajánlotok?
2010. ápr. 15. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekunk 3 x szakadt ki. most is 2 hete ovszerrel védekeztunk, és most fájnak a melleim már napok óta. :S
2010. ápr. 15. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ajànlom, hogy ne szeretkezz óvszer nèlkül, mert abból lesz a gyerek. Meg aztàn kurv@ kínos a nemibeteg-gondozó előtt sorban àllni...
2010. ápr. 15. 20:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Az óvszer jó. Hiszen megvéd a nem kívánt terességtől, nemi betegségektől. Nagyon ritkán szakad ki. Nem kell ettől tartani. A nem megfelelő használat során lehet baleset. Mi rendszeresen használjuk. Ha nálunk kilyukadna nem lenne gond, hiszen már nem tinik vagyunk. 29/N.
2010. ápr. 15. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
mi is rendesen hasznaltuk, én 18 évesen, a pasim 19 nem voltunk bénák, mégis elszakadt. :S
2010. ápr. 15. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, érdemes használni!
2010. ápr. 15. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:

hát a volt barátommal 1szer kiszakadt aztán mehettem tabit venni..:S

azóta mi úgy használjuk hogy a barátom nem bennem megy el akkor sem ha minden rendben és azóta nincs semmi probléma vele sztem használjatok de soha ne menjen el benned még akkor se ha tuti h nincs kiszakadva..:)

és akkor ha kiszakad is nagyon minimális az esélye a terhességnek:)

2010. ápr. 15. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy strapabíró óvszer legyen, pl. Lifestyles vagy masculan. Ezek jók.
2010. ápr. 15. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Jó, mert véd a terhesség és a nemi betegségek ellen, és hormonokat sem tartalmaz.

Ha helyesen használják, akkor elvileg nem szakad ki. (ki kell belőle nyomni rendesen a levegőt). Még egy pozitívum: hogy ha véletlen kiszakad, azt észre lehet venni (szétszakad, mint egy lufi, nem csak egy icipici lyuk lesz rajta), így el lehet menni 72 órásért pl.

De más védekezési módnál nem látod, hogy hat-e vagy sem.

2010. ápr. 15. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Max akkor szakadhat ki,ha sokat húzkodod ki-be. Úgy értem, hogy teljesen kihúzod és vissza. :D Mert olyankor megfeszül a gumi és egy idő után elszakad.
2010. ápr. 16. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:

én nem szeretem,mert nem érzem azt, hogy összesimulnak a szerveink ott lent. Elválaszt bennünket a fólia. Az nekem nem szex.

28/L

2010. ápr. 16. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!