Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a Durex Select nevű ízesített óvszerről?
Figyelt kérdés
A párommal azon gondolkodunk hogy ki fogjuk próbálni. :) Ti mit gondoltok, jó választás lenne? Használtátok már? Milyen is ez?2011. ápr. 21. 11:04
1/6 anonim válasza:
nálunk is felmerült az ötlet, de azért nem vettünk végül, mert én nem akarom óvszerben szopni a párom. az úgy neki sem lenne sztem ugyanolyan, és nekem sem. akár jóízű, akár nem.
2/6 anonim válasza:
Egyszer vettünk már korábban valamilyent, márkára nem emlékszem.
Képzelj egy el gyümölcsösrágó, olaj, gumi keveréket. Na az lesz.
3/6 anonim válasza:
Én mindig ízesítettet veszek,mert a többinek nem bírom a szagát elviselni.A Durex régen jó volt(nekem),de szülés óta többször fájdalmat okozott,mikor ezt használtuk,úgyhogy áttértünk a Rossmann saját márkás ízesített óvszeréhez,azóta minden rendben.
4/6 anonim válasza:
Mi használtuk párszor. Banán, narancs, eper és kiwi ízesítésűből kapsz 3at random. Kiwiset még sosem fogtam ki:(((( Amúgy finomak, de egyetértek az egyik előttem szólóval, mivel szopáshoz minek, jobb a pasinak is ha nincs ott a gumi, bedugni meg már tök mindegy van e íze vagy se.
5/6 anonim válasza:
Nálunk nem vált be az a gumi, rendszeresen kiszakadt, pedig nem állatok módjára csináltuk. Kipróbáltuk utána a lifestyle-t azzal semmi probléma nem volt. Legyetek óvatosak, sok szerencsét!
6/6 anonim válasza:
Fú ÉN SENKINEK SEM AJÁNLOM AZ ÍZESÍTETTET, ahogy az előttem szóló is írta kiszakad, nálunk is előfordult már párommal és mehettünk 72 órás tabiért, pedig már egy jó ideje óvszerrel védekezünk és még sosem szakadt ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!