Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire beteges, ha izgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteges, ha izgat a dolog, hogy olyanért fizessek egy nőnek (aki nem prosti) ami arról szól, hogy őt kényeztetem?

Figyelt kérdés

Pl azért, hogy kinyalhassam, vagy azért, hogy megmasszírozzam vagy akár miért amit csak szeretne. Szóval az lenne az elsődleges, hogy élvezze és elélvezzen és még pénzt is kapna érte :D

Tudom fura, de erre nemrég döbbentem rá.

Ez tizes skálán mennyire beteg?

2021. febr. 15. 23:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Bár, nem csak kurvát találsz pénzért, de az biztos hogy olyan lesz a csaj akinek minden mindegy.

Pl.: Én személy szerint simán belemennék abba hogy oké, mondjuk egy 20asért hagyom hogy megmasszíroz, kinyalj és megujjaz, aztán ha szükséges a kezemmel viszonzom (nem vagyok önző) DE nem megyek bele ugyanis sajnos nekem ez annyira kamuszagú. Nem tudom elképzelni hogy ne akarnál dgni. Nincs meg a bizalom. Nem hiszem el, hogy leállsz ha azt mondom.

Szóval, ilyenre is úgy is csak ribiket fogsz találni. :/

2021. febr. 16. 01:48
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kár :(
2021. febr. 16. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Semennyire

Erre akármikor találhatsz egy szerepjáték partnert

2021. márc. 1. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekem írhatsz, én vállalok ilyet :)

Edina

2021. aug. 13. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem az izgat, ha egy szép lány megengedi, hogy kinyaljam.
2021. aug. 13. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és fantáziáltam már ilyesmiről.
2021. aug. 23. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes! :)
2021. aug. 23. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!