Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire beteges, ha izgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteges, ha izgat a dolog, hogy olyanért fizessek egy nőnek (aki nem prosti) ami arról szól, hogy őt kényeztetem?

Figyelt kérdés

Pl azért, hogy kinyalhassam, vagy azért, hogy megmasszírozzam vagy akár miért amit csak szeretne. Szóval az lenne az elsődleges, hogy élvezze és elélvezzen és még pénzt is kapna érte :D

Tudom fura, de erre nemrég döbbentem rá.

Ez tizes skálán mennyire beteg?

2021. febr. 15. 23:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem vészes, vannak ennél sokkal betegebbek is, amik akár nem csak gusztustalanok, de akár még a másik ember egészségét is veszélyeztetik. Te legalább csak nyalni akarsz, ami amúgy egy jó dolog :)

Más kérdés, hogy erre ha pénzért keresed akkor csak prostit találsz.

2021. febr. 15. 23:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen csak nyalni, csak olyat csinálni amit a nő élvez. Az lenne a fantázia a dologban, hogy ezért ő kap pénzt :D
2021. febr. 15. 23:19
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Felüdülés ilyenről is olvasni. Sok férfit a legcsekélyebb értelemben sem èrdekli a partnerének az élvezete, Te meg kifejezetten erre izgulsz. Király
2021. febr. 15. 23:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon tetszik a dolog :)
2021. febr. 15. 23:37
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is jó hogy még így is a partneredre gondolnál. Egy kicsit még el is kalandoztam a gondolataimban, hogy ezért azért nem lenne rossz még pénzt is kapni. De azért számítana milyen férfiról van szó.
2021. febr. 15. 23:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Nyilván :)

Mondjuk pont ma jutott eszembe, hogy akár azért is izgató lenne fizetni, hogy megmasszírozzak egy lányt :D

2021. febr. 15. 23:54
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire nem beteges :) Én is sokszor fantáziáltam arról, hogy egy szép lányt kinyalok viszonzás nélkül vagy ujjazom és masszírozom :)
2021. febr. 16. 00:25
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
5-ös voltam. Akkor kérdező szerintem nyugodtan kérdezd meg valamelyik ismerősöd. Szerintem sokan nyitottak lennénk ilyenre, főképp a masszírozás, na azt még párkapcsolatban is alig kaptam.
2021. febr. 16. 00:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Ismeròst nem igazáb tudok.
2021. febr. 16. 01:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor beteges ha itt most teszed a szépet aztán majd jön egy naiv kiscsaj aki bedől ennek aztán keményen megrakod, mondván: Kifizetés, hallgasson.
2021. febr. 16. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!