Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha masztiztok análisan is szoktátok magatokat kényeztetni vagy csak vaginális úton?
Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 16:19
2/15 anonim válasza:
A hangulatomtól is függ, de előfordul.
5/15 anonim válasza:
Anàlisan nem, de a pàrommal viszont szeretem.
6/15 anonim válasza:
Csak a puncimat simizem! A fenekemet nem, és másnak sem hagyom!
7/15 anonim válasza:
Análisan nem szoktam, de azt szeretem ha más ott is játszik velem.
24l
8/15 anonim válasza:
Amikor a zuhany alatt csinálom, néha hátra is beudom az ujjamat. Máskor nem, mert félek hogy piszkos leszek.
39N
9/15 anonim válasza:
Szoktam análisan is izgatni magam
24N
10/15 anonim válasza:
Igen, amióta csak elkezdtem először masztizni, azóta mindig pontosan ugyanúgy csináltam, térdeltem az ágyon (vagy a padlón, mindegy), és a tenyeremhez dörzsölgetve magamat lovagoltam úgy, hogy a középső ujjamat a fenekembe bedugva tartottam meg a pozícióját a kezemnek.
Ez azóta is megmaradt, szexelni is úgy szoktam, ha épp nem análisan, hanem vaginálisan történik, hogy közben a fenekem is ujjazva van, akár magam által, mert úgy nagyobb az orgazmusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!