Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok előfordult már hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok előfordult már hogy egy buliban véletlenül leszoptatok 2 srácot?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Másnap miért bántátok meg?
2021. febr. 14. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Jah, láttam ilyet... a lány "véletlenül" elment egy swingerbe és ott "véletlenül" dugott egy csomó pasival egy jó nagy gangbangbe. Igaz még ott is látja nagyjából kik a résztvevők, nem igazán van "f.sztévesztés" egy gangbangben sem. Szóval ez nem túl életszerű...

Meg ugyebár a normál házibulik úgy néznek ki, hogy megy a lány, a kis szende szüzike és tudja hogy 23:18-kor pont abban a szobában pont az a két pasi várja álló dákóval és majd szteroban lelufizza őket :D de hát mit tesz a sors nem az a két pasi van benne mert azok már 23:12-kor kijöttek... ez is nagyon életszerű :D

2021. febr. 14. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Velem már történt ilyen. Egy lány épp orálisan kényeztetett egy srácot a buliban, én meg ahogy arra jártam, megbotlottam, és a farkam pont beleakadt a csaj szájába... Nahát! :))))
2021. febr. 14. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Véletlenül? Valahogy úgy, mint az utolsó cserkészben?

[link] 3:25-től.

2021. febr. 14. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Véletlenül? Innen ered a “tátott szájjal ment a f.szerdőbe” kifejezés? :DD
2021. febr. 15. 02:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja volt. Volt csajom 2onket leszopott....
2021. febr. 15. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen de az nem véletlen volt :D
2021. febr. 17. 09:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 1947 pasit szoptam le egy buliban véletlenül
2023. márc. 3. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!