Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznom az alkalmival ennél a srácnál?
Kialakulni természetesen kialakulhat nála is minden féle érzelem! Velem is előfordult már, hogy eleve csak szexualitás volt lebeszélve, aztán mivel a hölgy teljesen oda adó volt velem, normális, figyelmes... hamarosan beleszerettem, hiába eleinte csakis szexcentrikusan találkozgattunk!
Ám mivel az általad írt illető eleve az időhiányát hozza fel a komoly kapcsolat lehetősége ellen, ami egyértelműen csakis kifogás, így valójában ő úgy tekinthet rád, hogy nem vagy számára olyan nő, akire komoly kapcsolat céljából vágyik, ám, ha éppen nincs jobb lehetősége a szexualitásra, akkor jobb híján te is megfelelsz neki!
Bocsi, ez egy nagyon őszinte férfi vélemény!
ElőfordulHAT, bár már megmondta hogy nem, s inkább elkerül mintsem bármibe is belebonyolódjon. Viszont legalább korrekt volt a srác, nem hülyít.
Nagyobb esély van arra hogy továbbra is csak dugni akar. Szóval csak akkor vágj bele, ha nem fogod totális kudarcnak érezni ha mégsem sikerül a "komolyabb" és úgy vagy vele addig is jól érzed magad. Igaz, amíg vele vagy addig másoktól - meg magadtól - veszed el a lehetőséget, mert szemellenzős leszel azokra akik komolyabban is benne lennének, elszalasztod őket.
Mondjuk mostmár szerintem semmiféle érintkezésbe nem fog belemenni, mert tudja, hogy én komolyat akarnék tőle, szóval ez lehet eldönti majd a dolgot, ha esetleg írok neki mégis. De azért szomorú az ilyen.
4-es, köszönöm az ajánlatod, meg nyilván azokét is akik privátban megkerestek ezzel, de nem szeretnék élni a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!