Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell párnán lovagolni? Próbálkozom vele, de nem jön össze.
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 21:40
1/11 anonim válasza:
Inkább kinyalnálak helyette. :3
5/11 anonim válasza:
Én szorosan szoktam a lában közé venni, vagy ülve vagy ráfekszem, van hogy a kezem is alá rakom és úgy jobban tudom dörzsölni magam
6/11 anonim válasza:
Elfelejtetted oda írni hogy 19L
7/11 anonim válasza:
Próbáld ki több pózban, hogy neked mi válik be a legjobban. Szerintem a legjobb, ha ülve lovagolok rajta, vagy ha hason fekve a csípőm alá rakom és kicsit a combom közé veszem.
Meg amúgy jobb plüssösebb vagy texturáltabb huzatú párnát használni, az jobb mint a sima. Meg figyelj arra, hogy mosható huzata legyen. :D
9/11 anonim válasza:
En parnaval sohasem tudtam magamat megfelelően izgatni
10/11 anonim válasza:
Vegyél egy olyan műpéniszt, amihez férfi felsőtest is van combokkal. Így mind a 2 irányú lovaglást tudod gyakorolni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!