Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lényegében karrier szempontjáb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lényegében karrier szempontjából ma már a kockáknak kedvez az élet?

Figyelt kérdés

Az élet más területein, mint például: szépség, fizikum, talpraesettség, szociális képességek jócskán alulmaradnak az átlag embertől, kivéve a gépezéstől. Pár évtizede ugye az előbb felsoroltak számítottak sikeresség szempontjából, ma már irónikus módon, fordult a kocka.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. febr. 13. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Kocka puncit keres cimu rovatunkat olvashattak
2021. febr. 13. 17:09
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
A kockának annyi köze van az informatikushoz, mint az alkoholistának a borászhoz.
2021. febr. 13. 17:10
 3/14 A kérdező kommentje:
2: miről beszélsz 2es? A kocka az aki egész nap gépezik, illetve ezzel dolgozik.
2021. febr. 13. 17:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A gépezés stimmel, de ez nem munkát jelent. A kocka függő, aki nem tud kiszakadni az online világból. Azt ne keverjük ide, hogy mások is sokat ülnek a gép előtt.
2021. febr. 13. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Kockának gondolom magam, hiszen egy neves egyetemen doktoriztam, napi szinten játszom ezzel-azzal, szerepjátszunk és társasozunk haverokkal, stb. Emellett edzek és 15 éve úszok, talpraesettnek gondolom magam (5 országban és 3 kontinensen éltem, két cégben vagyok társtulajdonos) és bármilyen társaságba beilleszkedek erőlködés nélkül, azzal hogy jól érzem magam és nyitok. A legtöbb 'kocka' barátom informatikában dolgozik, szinte mindenki millió felett visz haza huszonéves kora óta, házas vagy dögös barátnője van, és odafigyel magára. Szóval szerintem a fejedben valami sztereotipia él a 'kockákról'.

Mondjuk úgy, hogy tudásalapú társadalomban élünk, akinek van piacképes tudása és szakértelme, amit el is tud adni, az jól járt.

2021. febr. 13. 17:16
 6/14 A kérdező kommentje:
5: és gyakorikérdéseken válaszolgatás a hobbid... :D
2021. febr. 13. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6

Képzeld, hogy nekem is ez az egyik elfoglaltságom, pedig a történetem hasonló. Miért gondolják azt, hogy egy nagyon jól kereső ember nem használhat egyes fórumokat? Talán regisztrációkor ellenőrzik az adóbevallást is?

2021. febr. 13. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
#6 igen, az. Kb. 10 éve járok fel, amikor kedvem tartja. Én osztom be a szabadidőmet, és erre is jut.
2021. febr. 13. 17:28
 9/14 anonim ***** válasza:
#5 Azért megnézném az ilyennek milyen nője van.
2021. febr. 13. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Ne hibáztassuk már szegényt azért, mert csak most esett le neki a tantusz...

Kérdező saját magából indul ki: kétségbeesett, mert ráébredt a kőkemény valóságra!

Csak tudod nem muszáj kockának lenni vagy puccos egyetemet végezni a havi 1-2 vagy több milliós bevételhez, saját vállalkozáshoz.

Önerőböl is el lehet mindezt érni, becsületes, kemény munkával, rátermettséggel, egy adag józan merészséggel és ésszel!

Nekünk és sok más embernek a környezetünkből sikerült.

A lehetőségek jellemzően nem huppannak az ölünkbe csak úgy, hanem meg kell teremteni őket (vagy ha igen, akkor az nagyon ritka és tudni kell élni vele).

2021. febr. 13. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!