Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugardaddy-k, mennyit költötök havonta a sugarbaby-re és miket vártok el tőle?
ne is, 8 általános bőven elég, hogy pénzért add a tested ;)
A lakásàban lakok, fizeti a rezsit is. A felesege úgy tudja hogy sima albérlő vagyok.
Ha épp úgy van kedve és ideje beugrik, szexelünk, hazamegy a csaladjàhoz.
Az egyetem alatt ez 8 millió megtakarítás.
Ráadásul nagyon jó pasi, ingyen is lennék a szeretője.
Én olyanról tudok, hogy havi 1 milliót fizet a csajnak, de vesz neki ékszereket is, meg autót, stb.
Össze is akarnak házasodni, meg gyereket is vállalni...
Ismerek pár ilyen "kapcsolatot", változó az összeg ki többet, ki kevesebbet, de olyan 250-300k a havi fix appanázs, vagy bérli a lakást, fizeti a rezsit és még azt toldja meg havi 150k-val. Ha külön program van akkor arra még a fix összegen felül is ráfejelnek, illetve időnként a sugarbaby bepróbálkozik 1-1 tétellel hogy most erre-arra kellene még 50-70-100k. Szóval nem olcsó, de igaz itt is hogy a minőségnek ára van.
Az "elvárásuk" ugyanaz, amikor meg van beszélve akkor legyen a lakásban (egyedül) és készen arra amiről szól a történet. Van aki elvárná hogy csakis ő és senki más, meg "hűséges" legyen a sugarbaby, de ez az ami szinte soha nem teljesül. Ellenőrizni úgysem tudja, mert ugyebár nem a felesége, ha meg túl szigorú ellenőrizgetésbe fordul át akkor a sugarbaby pattan le (egy normál kapcsolatban sem viselné el senki a váratlan felbukkanásokat, meg a nap minden percének a beszámoltatását). A legdurvább amikor a sugarbaby több szponzort futtat egyszerre párhuzamosan, más csak simán mellette pasizik. Előbbi eset tipikus példája amikor azt hiszi valaki havi 70-100k-ért kizárólagos sugarbaby-je lesz. Na azok szoktak a prostik lenni, akik több kuncsaftot fejnek egyszerre, meg csinálják a "normál" melót is 20k/órás áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!