Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lemérem a péniszem szeméremcsontnak nyomva mérjem vagy csak éppenhogy tegyem a péniszem végéhez? A netes cikkek szerint oda kell nyomni de akkor nem csalóka az eredmény?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 13:35
1/8 anonim válasza:
ez mire is jo amugy? kevesebb lesz az adod?
tokom tele van a 15-16-17 cm eleg, meg ilyen szaros kerdesekkel. noljetek mar fel atyauristen.
vagy ugy fogsz ismerkedni szia feri vagy 15cm a tokom, de a szemeremcsonttol mertem?
megerett a vilag a pusztulasra.
2/8 anonim válasza:
nyomd neki izmoból + készíts saját mérőszalagot, ami fél cm-ként 1 cm-t mutat a jobb eredmény érdekében
3/8 anonim válasza:
Manapság 2021-ben írtó fontos kérdés ez, hogy +-1 cm
4/8 anonim válasza:
Lábujjamtól szoktam mérni, nagyobb vagyok mint az átlag.
5/8 anonim válasza:
Itt GYK.-n mindenkinek 20-25 cm, mivel mindenki saját mérőszalagot használ :D
6/8 anonim válasza:
#5 ja de hogy elsulnek 15mp alatt azt mar senki sem kerdezi :)
7/8 anonim válasza:
Dehogy, itt mindenki órákig bírja és persze itt mindenki hatalmas menetet tol az ágyba. Nem baj, hogy a valóságba azért mennek tönkre a kapcsolatok, mert nem tudja a pasi normálisan megdugni a nőt, az a lényeg, hogy aki itt ír az mind izmos, jóképű, gazdag és egy brutál teljesítményt nyom az ágyba :D .
A valóságba meg az izgalomtól fel se áll nekik :D
8/8 anonim válasza:
Csak éppen érintsd oda, az a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!