Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti próbálkoztatok már az állva pisiléssel? Mi lett az eredménye?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 15:23
1/13 anonim válasza:
Zuhany alatt igen, ment mindenfelé, gondolhatod :)
Amúgy ez miért szexualitás?
2/13 anonim válasza:
igen, fesztiválon próbáltam és bejött
4/13 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés. Zuhany alatt kipróbáltam én is persze. Ahogy nagyjából mindenki legalább egyszer szerintem.
5/13 anonim válasza:
#1: gondolom azért, mert a kérdező erre izgul - kinek a pap, kinek a papné.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, segítsetek ki, melyik kategória lett volna jobb ? :)
Igen, erre izgulok kedves valamelyik válaszoló. Mint te is, amikor megkérdezel valakitől valamit, és izgulsz, hogy mit válaszol ;) Egyszerűen csak feltettem egy kérdés, és kiváncsi vagyok a válaszokra...miért kell ebbe többet belelátni ?
2020. ápr. 3. 15:39
7/13 anonim válasza:
Ki lehet próbálni max katasztrófa és/vagy röhögés lesz belőle. XD
Egyébként lehet kapni olyan tölcsért amit a nuni alá kell tartani, rajta egy cső kissé előre irányítja a sugarat mintha egy pasi pisilne. Utána vízzel kiöblíteni törlőkendővel letörölni.
8/13 anonim válasza:
Igen, szintén zuhany alatt, nem vmi nagy sikerrel/pontossággal :D
10/13 anonim válasza:
Zuhany alatt. Nekem egyenesen ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!