Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estetek már pofára, vagy kerültetek cikis helyzetbe? Olyasmikre gondolok, mikor hetero lánynál próbálkoztatok, elutasítottak, stb.
A fodraszommal igen. Cseppet belezugtam az evek alatt, az erinteseibe, ahogy beszelt hozzam, foglalkozott velem. Nem tudta, hogy leszbi vagyok, es az se derult ki, hogy o micsoda. Egyszer elmerult a tekintetem a melleiben, erre megkerdezte :
Tetszenek? Halk igent mondtam, aztan valasz: csaladom van. Kb ebbol semmi nem derult ki, de inkabb fodraszt valtottam.
Én egyszer láttam ilyet egy buliban, már elég ittasak voltak a csajok, nem is igazán ismerték egymást, a heteró csajnak nagy volt a szája hogy ő amolyan szexmániás meg hogy a pasik nem bírják sokáig stb. gondolom nem sejtette a csajról hogy leszbi, vagy bi nem tudom tudom, lényeg az hogy a csaj valahogy rendessen alányúlt buli közbe, a heteró meg lekevert neki egy pofont meg akarta mondani hogy mit képzel magáról stb, erre a leszbi meg visszapofozta de a heteró csaj akkorát kapott hogy egyből csöndbe maradt, aztán a leszbi osztotta ki őt:)
Elég meglepő szitú volt.
Hogyne történt volna ilyen. Középsuliban azt hittem bejövök neki, úgyhogy meg akartam csókolni. Kislisszolt a karjaim közül, mint egy angolna. Úgy nézett rám, mint a véres rongyra.
Többet nem nagyon állt szóba velem. Akkoriban bántott, de aztán megismertem mást :)
"csaj valahogy rendessen alányúlt buli közbe"
Szerintem ezért bármilyen érdeklődésű nőtől megkapta volna a taslit. Mekkora bunkóság már!
5
Ez igaz, de szerintem a leszbi csaj tényleg úgy vehette hogy kacérkodik vele a hetero, gondolom ő azt gondolta hogy nem hetero a csaj és kikezdett vele,teljesen úgy jött le hogy heteró létére mostmár kipróbálná egy csajjal a dolgot és ezért mert gondolom így alányúlni, szóval valószínű hogy szimpla félreértés volt részéről a dolog.
Viszont a heteró csaj is meglepődött, először amikor alányúltak, másodszor amikor vissza kapta a pofont.
7
ez egy házibuliban volt a csajok elég spiccesek voltak, amúgy nem hiszem hogy egy pofonnal bárki is foglalkozna, már hatósági személy.
Meg szerintem be se ismerte volna a heteró csaj hogy miket mondott előtte, már hogy lányokkal így meg úgy kipróbálná stb. szerintem csak játszotta az agyát, a leszbi meg komolyan vette.
Jó pár évvel ezelőtt velem történt ilyen, azóta sem mertem kezdeményező lenni hasonló helyzetekben ebből okulva. Az illető hölgy jóval túl volt a harmincon és még egyáltalán nem látta senki pasival, kapcsolatban ill. megtudtam róla, hogy kamaszként tett olyan kijelentést, miszerint "nem szereti a férfiakat", továbbá minden viselkedése felém azt jelezte, hogy érdeklem őt mint NŐ. Nekem is tetszett évek óta, ezért felbátorodva éreztem magam, hogy egy váratlan helyzetben elé álljak és kezdeményezzek, mire Ő kb. hülyének nézett és mint aki nem érti miről beszélek. Iszonyat kellemetlen volt. Hosszú lenne leírni, de tagadhatatlanul leszbikus, aki tanárként egy siralmas alibi kapcsolatba menekült a kisvárosi konzervatívak elől.
Azt gondolom, rengeteg házasságban élő nő látens leszbikus, nyíltan konkrétumok elé állítani pl. egy buliban nagy hiba, bebújik jobban a csigaházba, maximális diszkréciót igényelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!