Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok fogadnak dagi pasikat?
Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok és még szűz, ezért elgondolkodtam azon, hogy rosszlanyok.hu szolgáltatását igénybe veszem. Csak egy kis bökkenő, hogy nem vagyok az a vékony alkat. Kb. 120-125 kg vagyok. Tehát a kérdésem adott, mint fönt kérdeztem. Trollok, meg "fogyjle", meg ilyen típusú emberek ne is válaszoljanak! Értelmes válaszokat szeretnék!2021. febr. 11. 15:57
11/18 anonim válasza:
Az adott hirdetőtől függ. A pénz nem mindenkinél minden. A legtöbb lány válogat a saját igénye szerint, az ápoltság, igényesség is számít. A “dagiság” mennyire elfogadott, azt csak az adott hirdetőtől tudod meg. Olyan is van, aki kiírja az adatlapjára.
12/18 anonim válasza:
164 cm 125 kg
Az úgy elég komoly xd
Prostik közül azért talán az alsóbb szegmensben, a maradékok közül válogathatsz
13/18 anonim válasza:
Van olyan lany, akinek kifejezetten ez a fetise. Nekem is.
15/18 anonim válasza:
Rosszlányok fogadnak dagi pasikat.
16/18 anonim válasza:
Nem mindenki, telefonon rá kell kérdezni vállal e
18/18 anonim válasza:
Persze hogy fogadnak!
Aki kiírja hogy "túlsúlyosokat nem fogadok" azok egyértelműen nem!
De a többi vállalni fog, azért előtte telefonban kérdezz rá, illetve ha érzed a hangján hogy "rábólint" de elég flegma hangon beszél azt hagyd a fenébe.
Nem tudom hova valósi vagy de BPn annyit válogatsz amennyit akarsz...
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!