Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismersz egy nőt vagy egy pasit mennyi idő eljutni az ágyig vele?
Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagytok, F vagy N? Mennyi idő általában, és mi volt a legrövidebb és a leghosszabb idő? Milyen volt az első szex, és ha nem volt jó, akkor nem is volt folytatása? Ha gyorsan sikerül ágyba kerülni, akkor hány aktus van, és mennyi ideig szexeltetek?2021. febr. 11. 13:47
1/12 anonim válasza:
Ne aggódj téged ez a veszély nem fenyeget! :)
2/12 anonim válasza:
Nekem eddig mindkét kapcsolatom barátságként indult. Szóval így össz-vissz a legrövidebb 2 hónap, a leghosszabb 5 és fél hónap volt. Mondjuk mindkettő távkapcsolat volt.
A mostani párommal a harmadik randin volt szex.
3/12 anonim válasza:
Volt akivel másfél hónapot vártunk, hosszútávú kapcsolat lett belőle, utána 1-2 szexkapcsolatom is kialakult, ott első randin volt szex. Mostani párommal is így indult de aztán éreztük,hogy ez több, 1 éve együtt vagyunk.
24N
4/12 anonim válasza:
Változó, volt akivel 2 hét után, volt akivel 2 hónap után történt meg
22l
5/12 anonim válasza:
Nyilván attól függ, milyen körülmények között és milyen apropóból ismerkedünk meg. Volt olyan lány, akit 6 hónapig próbáltam becserkészni, ebből komoly kapcsolat lett. De olyan is volt, akit a dumálgatás után egy órával már seggbe dugtam.
7/12 anonim válasza:
Leghosszabb nyolc év... 8 évesen ismertük meg egymást, 16 évesen feküdtünk le... :3
Legrövidebb 3 hónap.
L
8/12 anonim válasza:
Nekem azért idő kell míg valakit a bizalmamba fogadok..
9/12 anonim válasza:
Nem sokat vacakolok,nem vagyok már 20éves hogy hónapokat várjak.A 2.már mehet.40N
10/12 anonim válasza:
A kapcsolat hossza nem attól függ mennyi idő múlva bújsz ágyba valakivel, hanem hogy mennyire passzoltok. Vannak akik hónapokig járnak, de utána mégis szinte napok alatt szétmennek, mások meg akár az első randin "minden" de azóta férj-feleség. A kérdésed második része (ki hányszor élvez, meddig tart) meg hülyeség, a jó szex nem darabszámra, meg nem is időre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!