Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak haveri körben gáz, ha valaki sok évesen
szűz?
1/10 anonim válasza:
A nőket is érdekli és szerintük is gáz. Én is szűz vagyok 30 évesen. De már nem érdekel. Majd tartok hüllőket a szobámban, terráriumokban, hogy ne legyek magányos.
2021. febr. 11. 07:36
Értelmes ember nem foglalkozik vele, hogy valaki szűz-e vagy sem, mert tudja, hogy ez nagyon sok mindenen múlik amellett, hogy valaki kellő önbizalommal rendelkezik-e.
Ismerek olyat, akinek baleset miatti sérülés következtében nem túl szép az arca, viszont amúgy jó társaság, normális, humoros, de mégsem jött neki össze ilyen idős korára senki, nyilván a külseje miatt. Na, akkor most mi van? Ő a defektes, mert nem plasztikáztat?
2021. febr. 11. 07:43
2021. febr. 11. 07:51
Azt mutatja, hogy valami nincs rendben.
2021. febr. 11. 08:04
Soha nem kérdeztem, volt-e már valakivel, és szám szerint hány fővel a fiú (most már csak férfi). Ha magától el akarta volna mondani, megtehette (volna), de engem ez a téma hidegen hagy. Ha engem érdekel annyira, hogy már a hálószobánál járunk, akkor le van ...va, hogy milyen a nemi előélete. (gumi kell, így is, úgy is)
2021. febr. 11. 08:11
33 évesen veszítettem el és engem nagyon zavart. Nem az, hogy nem feküdtem még le senkivel, hanem az, ha ezt valakinek el kellett mondani. Kínosnak éreztem. Pedig voltak párkapcsolataim, de a szexel egy ideig várni akartam. De nem ez vetett véget a kapcsolatoknak, hanem hogy későn érő típus vagyok, megijedtem, ha azt éreztem, hogy kezd komolyra fordulni.
Egyszerűen annyi baj van velem, hogy nehezen ismerkedek férfiakkal. A férfiak pedig gyakran nem mernek nyitni felém.
2021. febr. 11. 09:23
Bizonyos kor után az, pl egy fiú haveri társaságban már 22-24 évesen kicsit gázos, ha az egyik szűz, és a többiek már csajoznak ezerrel. De közelről láttam már olyat is, hogy 21 éves csajt kibeszéltek a háta mögött a többi csajok, mert beismerte, hogy még szűz (ráadásul igencsak vonzó lány, ezért is volt akkora durranás a téma).
2021. febr. 11. 09:33
Nekem sose volt problémám ebből. 21 vagyok de azt kívánom, hogy bárcsak szűz lennék még. Sokkal nagyobb érték az, ha valaki nem fekszik össze mindenféle jöttmenttel. Szerintem az a normális ha valaki olyannal fekszünk le először, akit igazán szeretünk és komolyan gondoljuk vele, nem pedig azért mert milyen ciki hogy még nem volt. Szerintem egyáltalán nem ciki, sőt én csak értékelni tudom hogyha valakiben van annyi tartás, hogy ezt nem szégyelli.
2021. febr. 11. 09:43
A haveroknak mi köze ehhez? Egy barát az más, az tudhat róla. De ő biztos megérti a miérteket is.
2021. febr. 12. 12:41
Én sem tizenévesen vesztettem el, és engem nem zavart. Mindössze kíváncsi voltam, milyen lehet a szex "tömegben". :) De ameddig nem volt ilyen élményem sem éreztem magam kevesebbnek, és most, hogy már egy ideje túl vagyok rajta sem gondolom, hogy több lennék.
2021. febr. 12. 15:17
Kapcsolódó kérdések: