Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a bikini tul sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a bikini tul sok?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 10. 00:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Burkában, farmerben, télikabátban lebarnulni és úszni nehéz.

Minden ruha, divat, magamutogatás, egy estélyi ruhában is a dekoltázs, a vállak szabadon hagyása magamutogató dolog. Belefér? Szerintem belefér.

Vannak jobban takaró fürdőruhák? Vannak. Vannak kevesebbet takaró fürdőruhák? Vannak.

Akinek szép a feneke, az felvehet kevesebbet takaró alsót? Felvehet. Praktikus ez? Igen, praktikus. Divatos? Igen. Vonzza a tekintetet? Igen. De egy jó fenék egy jóganadrágban vagy farmerben is vonzza a tekinteteket.

Ez is a divat célja, hogy mások odanézenek, hogy milyen jó test és milyen jól áll rajta egy ruhadarab. És emellett egy strandon egy keveset takaró ruhadarab praktikus is.

Én férfiaknál nem értem manapság a hosszú úszónadrágokat, a "board shorts" jellegűeket. Azokban se napozni, se úszni nem lehet. A speedo, fecske fazon ma már gáz (a 90-es években engem gúnyoltak miatta osztálytársaim a Balatonon), pedig úszáshoz, napozáshoz csak az való.

Jártam naturista telepen, nudista strandon, ott aztán nem volt sok divatozás, mindenki meztelenül mászkált, de mivel az 50-es korosztály képviseltette magát inkább, nem nagyon vonzotta semmi a tekinteteket, mert nem sok feszes bőr volt ott.

Tehát semmi baj nincs azzal, ha egy szép fenekű lány többet mutató bikini alsót vesz fel.

2021. febr. 10. 11:02
 32/43 anonim ***** válasza:
64%
Nincs, csak r.bancos, ennyi
2021. febr. 10. 11:49
 33/43 anonim ***** válasza:
A burka és a p.csa mutogatás között van köztes állapot is :)
2021. febr. 10. 11:51
 34/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele gond. Attól, hogy valakinek jó a segge és megteheti, hogy felvegyen egy ilyen bikinit, még nem lesz r.banc.
2021. febr. 10. 12:53
 35/43 anonim ***** válasza:
38%
A r.banc szót sokféleképpen lehet értelmezni, de a p.icsamutogató már szerintem közel áll hozzá.
2021. febr. 10. 13:01
 36/43 anonim ***** válasza:
69%

#25 "Ez a bikini semmi azokhoz képest, amik a 90-es években divatban voltak. Derékig felhúzott, fenékbe vágó alsók. A 80-as évek végén a Balatonon a monokini volt a divat. Ma ennek már nyoma sincs, mert az emberek furcsa mód egyre prűdebbek lettek. Lassan a lányok is úszóshortokban járnak napozni."

Így. Annyi kiegészítéssel, hogy egy ideje már szinte nem számítasz embernek, ha látható nyoma van, hogy érett felnőtt nőként a tested bizonyos részein szőr van (mekkora ellentétben van ez a 80-as évekkel...)

Nekem is az az érzésem, hogy volt egy rövid időszak, amikor úgy tűnt, hogy végre sikerült elszakadni a régmúlt merev szégyelősségéből és lazán felszabadultan állni a testi dolgokhoz, de azóta a prüdéria és felszínes elvárások valahogy egyre inkább kezdik újratermelni magukat.

2021. febr. 10. 13:01
 37/43 anonim ***** válasza:
10%
Ritkán járok strandra, de úgy veszem észre, hogy egyre több a seggmutogatós lottyer.
2021. febr. 10. 13:04
 38/43 anonim ***** válasza:

#37 ha gondot okoz feldolgozni, hogy a strandon mindenféle löttyedt testrészek szabadon vannak (idősebb, húsosabb embereknek ugyebár a hasa, combja, karja, stb. minden testrésze ilyen - ez van),

akkor valóban jól teszed, hogy ritkán jársz ilyen helyekre.

2021. febr. 10. 13:07
 39/43 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos. :)
2021. febr. 10. 16:24
 40/43 anonim ***** válasza:

Amúgy ezeket a válaszokat nem tudom hova tenni:

"Az ilyen bikiniket nem értem. Ha tanga, legyen madzagos. Az oldala és a felső pántja túl széles. Napozáskor feltűnő fehér csíkokat hagy. Nem sok, csak a fazon nem ideális."

"Mi van, ha valaki egyenletesen le akar barnulni? Akkor minél vékonyabb zsinórtangát vesz fel."

"A speedo, fecske fazon ma már gáz (a 90-es években engem gúnyoltak miatta osztálytársaim a Balatonon), pedig úszáshoz, napozáshoz csak az való."

Ha valakin van bármi is, napozócsíkot fog hagy a bőrén. Tökmindegy, hogy sima tanga, vagy zsinórtanga. Ha nem veszi le, ottmarad a helye barnulás után. A zsinórtanga nyoma is.

A férfiaknál főleg nem tudom ezt értelmezni. Barnuláshoz csak a fecske jó? Hiába fecske, ugyanúgy fehér marad utána a segge.

"Így. Annyi kiegészítéssel, hogy egy ideje már szinte nem számítasz embernek, ha látható nyoma van, hogy érett felnőtt nőként a tested bizonyos részein szőr van (mekkora ellentétben van ez a 80-as évekkel...)"

Igen. Így van. A férfiak korokon keresztül naponta, kétnaponta folyamatosan borotválkoztak az arcukon. A legtöbb férfi ma is.

A nőknek ezzel szemben egészen a közelmúltig semmit nem kellett szőrteleníteniük a testükön. Abszolút semmit.

Igen, elvárható, hogy ne figyeljen ki a menyét kétoldalt a comboknál. A férfiaktól is civilizációs elvárás volt, sokkal régebb óta, mint a nőknél. És mivel arcon, így nem is lehetett elmismásolni.

Ne kérd ki, ha a társadalom a szőrtelenítésbeb a nők felé a jelen korban már megfogalmaz minimumot.

2021. febr. 10. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!