Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ribis így menni strandra?
Figyelt kérdés
Nyáron sokat voltam Balatonon tanga fazonu bikinit hordva,mire nevelő anyamtol megkaptam hogy egy ribizli vagyok aki szereti magát mutogatni;D Szerintetek is ribis vagy ő reagálja túl?2020. dec. 14. 19:49
1/28 anonim válasza:
Nem az hidd el! Volt mar hasonlo..
2/28 A kérdező kommentje:
Mellesleg fiatal vagyok, és szerintem a fenekem is jó elég sokat dolgoztam érte. Nem kerkedesbol,de nem értem hol itt a probléma :D
2020. dec. 14. 19:51
3/28 anonim válasza:
Miért, nincs igaza? Mert kényelmesnek nem kényelmes, akkor mi másért vennél olyat, mint azért, hogy a férfiaknak csorogjon a nyáluk. Közönségesnek tartom az ilyen fürdőruha alsót, de nyilván én is csorgatnám a nyálam. F
4/28 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt hordjon amibe jól érzi magát.
Én például tanga bikinibe nem tudnám elengedni magam, cserébe van egy olyan dresszem, amibe nyaranként ezer bókot kapok :)
5/28 A kérdező kommentje:
Nekem éppenséggel kenyelmes :D
2020. dec. 14. 19:53
6/28 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is mindig ilyet viselek.
7/28 anonim válasza:
én már 2 éve nem voltam balaton mert nekem szar de emlékeim szerint minden jó ilyesmibe volt
plusz ez strand
majdnem mindenki félmeztelen
8/28 anonim válasza:
nevelőanyád régimódi,ódivatú,maradi,gyöpös.
10/28 anonim válasza:
Ha majdnem ilyen a popsid, akkor csinos. Amugy meg fiatal vagy, ilyenben pont le lene kaksizni a nevelo anyukad velemenyet 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!