Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ribis így menni strandra?
Figyelt kérdés
Nyáron sokat voltam Balatonon tanga fazonu bikinit hordva,mire nevelő anyamtol megkaptam hogy egy ribizli vagyok aki szereti magát mutogatni;D Szerintetek is ribis vagy ő reagálja túl?2020. dec. 14. 19:49
11/28 A kérdező kommentje:
Ez az én Popsim :D
2020. dec. 14. 20:09
12/28 anonim válasza:
Nem ribis, szexi. Ilyen alakhoz meg főleg. Szerintem sokan megnéznénk még pár képet :D
14/28 anonim válasza:
Csak irígy. Én is tangát hordok. Majd minden nap súllyal guggolok. A jo fenék titka. 24L
15/28 anonim válasza:
Jövő nyáron azért szólj, mikor mész strandra :D
16/28 anonim válasza:
Kérdező légy szíves küldd el a fotót privátban vagy tedd ki ismét,mert anélkül nem tudok válaszolni a kérdésre.
18/28 anonim válasza:
kitaláltam, hogy nevelőanyád már nincs túl jó karban és/vagy ő személy szerint elég gátlásos a testével kapcsolatban? valahogy mindig az ilyenek ribizliznek a legbőszebben.
19/28 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ha azt nézzük, sok férfi csak azért gyúr, hogy a strandon megbámulják őket a nők. Fordítva miért ne lehetne így?
A nők is megmutathatják ugyan úgy az edzés eredményét. Ettől még nem lesz r**anc egy nő sem! Meg semmilyen kihívó ruhától sem. Nevelő anyukád szerintem nincs tisztában mit jelent a r**anc.:D
Aki pénzért dug, az prosti. Aki bármit megcsinál a pénzért az a r**anc/k**va.:D
23/f
20/28 anonim válasza:
Nem tudom, én személy szerint maximálisan támogatom, hogy a jó testű, jó seggű csajokon minél kevesebbet takaró fürdőruha legyen a strandon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!