Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kerti,medencés bulira melyik bikinim lenne a nyerőbb?
Figyelt kérdés
A barátokkal,ismerősökkel szervezünk egy kicsit nagyobb medencés,kerti partyt így a nyár végére,lesz pia,grillezés,fürdés meg ami éppen jól esik;)Személy szerint egy kis szex se lenne ellenemre ha úgy adódna ott,főleg mivel sok helyes pasi is lesz:)Van több bikinim is amik szerintem szexyk,egyedibbek is vannak köztük de nem tudom melyik jönne be jobban olyannak aki pl tetszik nekem:)Nektek ezek közül melyik tetszene inkább?1.piros bikini felső,elöl megkötős,fekete alsóval,2.felső-alsó virágmintás,3.pink felső-virágos alsó,4.mozaik mintás felül-alul,5.hímzett fazonú fehér felső-fekete alsó,6.kék felső-kék-leopárdmintás alsó,7.felső-alsó vegyes színes csíkos.2020. aug. 27. 16:32
1/21 anonim válasza:
1.De ne is vegyél felsőt,ha szexelni akarsz.
3/21 anonim válasza:
Nekem az jönne be, ha nem vennél fel semmit 😉
4/21 anonim válasza:
Ha jó alakod van akkor gyakorlatilag tökmindegy, úgyis levetkőztetnek szemmel egy pillanat alatt. Zártkörű party, kevés ruci, alkohol, adott a hely, az idő - úgyhogy nem a bikiniden fog múlni a szex. Óvszert azért használj, érezzétek jól magatokat :)
5/21 anonim válasza:
Hát, ez igazából attól függ, hogy nézel ki. Szóval passz.
6/21 subrette válasza:
A leírásod alapján a piros megkötős felső izgalmas lehet + a hímzett felső is. Medencés bulira más jó, mint a strandra, de jó olyan is, amiben a fazonja vagy anyaga miatt napozni és fürödni nem praktikus.
7/21 anonim válasza:
Kár, hogy fekete nincs a felsorolásban. Szerintem is a megkötős.
8/21 anonim válasza:
Próbáltalak vizualizálni, de sehogy sem ment. A döntés meghozatala szempontjából jó lenne ha küldenél pár képet privátba. Semmi hátsó szándék, szigorúan érted, a tökéletes megjelenésed miatt kérem
9/21 anonim válasza:
A felsoroltak közül az első, a piros és fekete
10/21 anonim válasza:
Jó, majd ha linkelsz egy képet magadról, nem egy neten talált képet,hogy rajtad hogy áll, akkor talán tudok érdemben válaszolni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!