Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi miatt nehézkesebb a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt nehézkesebb a szex nagy mellű nővel?

Figyelt kérdés
Háttér: Az Interpals oldalon ismerkedtem meg egy litván lánnyal. Egyszer már találkoztunk is, hosszú ideje levelezünk, és gyakorlatilag párként tekintünk magunkra, de majd csak januárban fogunk először hosszabb időt együtt tölteni, és mindketten nagyon várjuk. Viszont egyszer mondott valami olyasmit, hogy akkora mellekkel, mint az övé, a szex se egyszerű. (Tényleg óriásiak.) Az eddigi barátnőim átlagos testalkatúak voltak, és nem gondoltam volna, hogy szeretkezés közben ez számít. A férfinek jelent ez nehézséget vagy inkább a nőnek, és milyen tekintetben?

nov. 20. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ismered a nótát, hogy "minél inkább nagy a mell, annál inkább jó a szex" 🫣 keress rá!
nov. 20. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Hát pl mert pofán csap
nov. 20. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Prostik közül is csak a nagymellűekhez megyek, de életemben nem éreztem gondnak a nagy ciciket pasasként
nov. 20. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hármasban volt csak tapasztalatom nagy mellű nővel, semmiben nem hátráltatta a szex alatt. Esztétikailag is szép volt.
nov. 20. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gondom van a nagy cicikkel! Mire körbe puszilgatom és alaposan megszopogatom az egyiket, addigra eltelik az éjszaka fele. A másikkal a másik fele, és akkor még más nem történt! F. 😀
nov. 20. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A nagy mell olyan mint a pálinka, azt se bánnám, ha megfulladnék tőle...
nov. 20. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, olyasmire gondol, hogy pl. hason fekve döngető pózok nem kényelmesek neki
nov. 20. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy ha annyira döngeted hátulról, hogy úgy beleng, hogy arcon vágja :D
nov. 20. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
10%

Ha ilyen idétlen vagy a szexhez, akkor inkább hagyd.

Tök feleslegesen idegesíted magad.

nov. 21. 06:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt alkalmam H-kosaras mellekkel. Na az már az a kategória volt, a pózban amikor én vagyok alul, rajtam a csaj, a mellei rendesen pofozták az arcomat. És ki se láttam a mellektől.

Gyerekek, a H-kosár az már kegyetlen nagy, beleégett a retinámba.

nov. 22. 02:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!