Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normál esetben nem fáj a szex eleje nőként?
Figyelt kérdés
Nekem mindig fáj a behatolás része, alig akar bemenni. Pedig általában mire oda kerülök már a bugyim is átázik, és szűzként bánik a párom velem, mégis nagyon fáj.2021. febr. 9. 20:31
21/25 A kérdező kommentje:
Nem ért trauma meg semmi, egyedül vele voltam szexuálisan és tényleg mindent megtesz. Már azt is próbálta hogy előtte kinyal orgazmusig és utána teszi be, de akkor sem működik.
2021. febr. 9. 22:10
23/25 anonim válasza:
Én is szűk vagyok, de fájdalmasnak semmiképp nem mondanám a behatolást, csak egy picit feszít. Épp csak annyira, hogy azt még élvezem is.
Szerintem már eleve annyira rágörcsölsz, hogy a tudat miatt is befeszíted magad, akkor is, ha előtte ellazultál.
24/25 anonim válasza:
Én szűk vagyok, a volt párom pedig eszméletlen vastag volt, nekem végig fájt vele a szex, nem csak a behatolásnál. Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet, hogy nagyon ellentétes méreteitek vannak, az a szomorú, hogy ez ellen sokat nem lehet tenni, csak alapos előjátékkal, folyamatos odafigyeléssel és izgatással enyhíteni rajta.
25/25 anonim válasza:
Nekem szülés után volt olyan, mintha ismét szűz lennék. Engem szerintem elég szűkre is szabtak utána. Egy darabig éreztem ezt, és rossz volt, mert maga az érzés megbénított már. Hogy fájni fog.
Nekem segített az ellazulasban, hogy nem akartam görcsösen, és ittam egy pohár bort. + Sikosito. (Igaz erre nem igazán lett volna szükség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!