Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi tévő legyek, ha nem szerete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, ha nem szeretek nyalni? Időnként a hányinger kerülget.

Figyelt kérdés
Ha közvetlenül fürdés után előjátékként csináljuk, még rendben van, de a barátnőm szex közben, két póz közé szereti beilleszteni a nyalást. Keveredik a koton íze a természetes nedvességgel, időnként pisivel (hiába mossa meg alaposan) és még van, hogy a saját fanszőrömből is visszaköszön egy két darab, ami a számban landol. Egyszerűen számomra ez hányingerkeltő tud lenni. Nem a látvány, mert az nyilván izgatna, de ezek az ízek szagok kikészítenek. Nyilván csinálom mert szeretem a barátnőmet és óriásit tud élvezni a nyalástól, de engem nagyon megvisel, le is lankadok minden egyes alkalommal. Mi lehet a megoldás? Van olyan síkosító, vagy cukorka, csoki, ami minden ízt/szagot semlegesít? Van más is így, vagy minden férfi imád nyalni?
2021. febr. 9. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

9

Mi oda-vissza szoktunk frissítgetni ha már meg lettünk hajtva. :D

2021. febr. 9. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Ezeket a dolgokat magadnak kell lekuzdeni, feldolgozni es fejben eldonteni. Felejtsd el ezeket, escsak siman szeresd meg a nyalast. 😀

En szerencses vagyok, mert szeretek nyalni. De teny hogy egy nonek mas ize van furdes utan, szex kozben, a ciklusa egyes idopontjaiban. Szukseges egy nagy elfogadas ezzel kapcsolatban. Ami biztos nem egyszeru ha alapvetoen ezeket az illatokat, izeket undoritonak talalod.

A fanszor valoban nyissz, vagy rovidre trimmelni. Ovszerben meg lehet valami izesitettet kiprobalhatsz, aminek menetkozben nem zavar az ize.

2021. febr. 9. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, ha tisztàlkodtok rendesen, akkor mi baj? Talán inkább nem jön be.
2021. febr. 10. 01:36
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem letezik h furdes utan pisis, a sajat fanszorodre talal ki valami megoldast
2021. febr. 10. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Én semmi pisiszagot nem éreztem sohasem. Borotváld le, és ne használj gumit!

Nyalni isteni dolog. Te meg csak fintorogsz. Erre mit lehet mondani?....

2021. febr. 11. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!