Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok ! Szeretem a csótot! De erre most azt mondanám .. hányinger!!!???
Sziasztok meleg pasiként vagyok itt ! Tegnap a pasi szegény nem tudott csokolni . Tanítottam de . Áhh
Mondtam neki hogy puszi elösszőr .. s bele jössz ..
Errefől mit csinál baszki tátja a száját mint a szemetes ! .. a nyelve mint a beton keverő
És a fogunk is össze koccant nem is egyszer !! Bocsánat.. de ez .. rámhozta a hányingert !! Nagyon !!!
:( Nektek mi a véleményetek csókokkal??
Attól hogy valaki rosszul csókol, mással ugyanúgy fogok csókolózni. Ez nem befolyásolja.
Nem mindenkinek ugyanolyan a jó csók, továbbá elsőre nem biztos hogy kellően egymásra tud hangolódni 2 ember. Ahogyan a szexben is alkalminál nem ismered a másik testét, nem biztos hogy maximális lesz az élvezet egy idegennel, úgy a csóknál sem biztos hogy elsőre csúcsszuper lesz.
Én hetero nő vagyok, de el nem tudom mondani, hogy a különböző bulikban hány pasi csókolt meg így. Szerintem nagyon hülye érzés, és igen távol áll az élvezetestől.
De köszönöm neked ezt a kérdést, most már legalább tudom hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy ezt nem szeretem. :)
(Bocsi, hogy nem melegként válaszolok.)
Nálam is volt ilyen szitu, de szerintem fontos az is, hogy mennyire van meg a kémia.
Hiába csókol jól valaki, ha nem indít be maga az illető szexuálisan.
Ugyanez fordítva is igaz.
Előfordul
Nem igen fog javulni,
Szerintem nagyon kevesen tudnak csókolózni.
Legalábbis úgy ahogy én szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!