Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok ! Szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy_medve kérdése:

Meleg vagyok ! Szeretem a csótot! De erre most azt mondanám .. hányinger!!!???

Figyelt kérdés

Sziasztok meleg pasiként vagyok itt ! Tegnap a pasi szegény nem tudott csokolni . Tanítottam de . Áhh

Mondtam neki hogy puszi elösszőr .. s bele jössz ..

Errefől mit csinál baszki tátja a száját mint a szemetes ! .. a nyelve mint a beton keverő

És a fogunk is össze koccant nem is egyszer !! Bocsánat.. de ez .. rámhozta a hányingert !! Nagyon !!!

:( Nektek mi a véleményetek csókokkal??

2020. szept. 7. 07:05
A kérdező szavazást indított:
Csók
Hányinger
Undorító
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pasival megvagyok csók nélkül. Inkább a testével szeretek foglalkozni.
2020. szept. 7. 07:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki rosszul csókol, mással ugyanúgy fogok csókolózni. Ez nem befolyásolja.

Nem mindenkinek ugyanolyan a jó csók, továbbá elsőre nem biztos hogy kellően egymásra tud hangolódni 2 ember. Ahogyan a szexben is alkalminál nem ismered a másik testét, nem biztos hogy maximális lesz az élvezet egy idegennel, úgy a csóknál sem biztos hogy elsőre csúcsszuper lesz.

2020. szept. 7. 07:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero nő vagyok, de el nem tudom mondani, hogy a különböző bulikban hány pasi csókolt meg így. Szerintem nagyon hülye érzés, és igen távol áll az élvezetestől.

De köszönöm neked ezt a kérdést, most már legalább tudom hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy ezt nem szeretem. :)

(Bocsi, hogy nem melegként válaszolok.)

2020. szept. 7. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt ilyen szitu, de szerintem fontos az is, hogy mennyire van meg a kémia.

Hiába csókol jól valaki, ha nem indít be maga az illető szexuálisan.

Ugyanez fordítva is igaz.

2020. szept. 7. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a fickó nem tud csókolózni - van ilyen. Ha elmondtad neki hogy csinálja, de továbbra sem figyelt akkor meg kuka. Nem fog jobban figyelni az ágyban sem, ha már csóknál nem tudja a közös hullámhosszt felvenni.
2020. szept. 7. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul

Nem igen fog javulni,

Szerintem nagyon kevesen tudnak csókolózni.

Legalábbis úgy ahogy én szeretem

2020. szept. 7. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Az a véleményem, hogy alapból nem szeretem a csókot, de egy szép pasi nem hozná rám a hányingert akármilyen bénán is csinálja.
2020. szept. 7. 15:12
 8/10 A kérdező kommentje:
3 mas kösszönöm :) legalább én sem vagyok ezzelegyedűl !!
2020. szept. 8. 08:27
 9/10 A kérdező kommentje:
5 kommentelő .. igen kuka nagyon sajnos :(
2020. szept. 8. 08:28
 10/10 A kérdező kommentje:
6 kommentelő .. mindenkinek más elvárása van .. de amikor a pasi kinyitja a száját mint amikor én a zőld kuka teteit és egy hatalmas giliszta van benne kb ... elkap az iger is...
2020. szept. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!