Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szeretitek lecumizni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek lecumizni a pasitokat vagy vannak dolgok amik visszatartanak? (Pl.: Nem finom..)?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
szeretem cumizni, ha vonzódom hozzá
2021. febr. 9. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Ez a " lecumizni " olyan búzás szleng.
2021. febr. 9. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Két pofonegyszerű dolog jelentősen megkönnyíti a farok kívánatosan tartását fürdéstől fürdésig.

1. Meg kéne törölni pisilés után azt a fránya kolbászt. Kirázás lófszt ér.

2. Bőrt a makkra sose húzzuk rá. A fityma arra jó, hogy a benne lévő sok-sok idegvégződés kéjes örömöt okozzon nekünk szex közben, amúgy csak a smegma rohad alatta.

2021. febr. 9. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Hozzátartozik a szexhez az orál is. A higiéniai részekre vonatkozó hozzászólásokat nem kommentelném, aki még itt jár fejben... na az nem az én szintem.
2021. febr. 9. 14:36
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Férfi létemre alap,hogy megmosom mielőtt a párom szájába rakom.Ő is megmossa költött kinyalom.
2021. febr. 9. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Én nagyon szeretem szájjal kielégíteni, mert tudom, hogy menmyire boldoggá teszi, és kicsit be is indít, ahogy látom, hogy élvezi.

Szerencsére még nem találkoztam higéniai problémákkal ilyen téren, még nap végén sem, de olyan már volt, hogy szólt, hogy inkább megfürdene előtte. De ez fordított helyzetben is így van. Szerintem az igényes emberek egyaránt elvárják egymástól és maguktól is a higéniát.

2021. febr. 9. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szeretem csinálni, nincsenek higénés gondjaink. 21/L
2021. febr. 9. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
Én imádom csinálni, látom mekkora örömöt okozok ezzel a páromnak és ettől én is eszméletlenül beindulok. Higiéniai szempontból semmi undi dologgal nem találkoztam eddig, max nap végén egy kicsit erősebb szaga volt mint amúgy, de ha valaki rendesen tisztálkodik nem kéne túrósnak lennie, vagy ilyesmi..
2021. febr. 15. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:
kicsit megalázó érzés szopni de a párom igényli ezért mindig lecumizom. sub nő vok igy természetes h ilyet is megteszek
2021. márc. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!