Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az elég ha egyedül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az elég ha egyedül 15 percig bírom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogyha egyedül vagyok, akkor kb 15 percig bírom visszatartani, aztán elmegyek. Ez szex közben mennyi lesz? És ez elég, vagy kellene valahogy fejlesztenem magam hogy tovább bírjam? (F, szűz, ha nem jott volna le)

2020. jan. 14. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően teljesen más a szex, mint amikor magadnak vered. Tehát sajnos ebből nem fogod kiszámolni.
2020. jan. 14. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Ha 15 percig szenvedélyesen tolnád belém,nekem jó volna.Lány vagyok.
2020. jan. 14. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre? Ha felpörögsz 30 másodperc, vagy annyi se. Ha bénáztok akkor lehet több, ha gyakorlott a partner akkor kevesebb is (elmész a gatyába).

De ne parázz ezen aki azt mondja, hogy bezzeg ő, az 99%ban kamuzik.

2020. jan. 14. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kettő nem ugyanaz. Egyszerű példa a filmnézés otthon vagy a moziban. Teljesen más élmény, ingerek érnek. Ugyanez van a szexnél is és a maszturbálásnál. Össze sem hasonlítható a kettő.
2020. jan. 14. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:
30mp? Az elég kínos lesz. És ez ellen van valami tipp, hogy hogyan és mit kellene csinálnom?
2020. jan. 14. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első mindenkinek gyors(max 4 lökést jósolok xd)

De exem pl állandóan ilyen gyors volt.

2. Menet mar oke altalaban

2020. jan. 14. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"30mp? Az elég kínos lesz."

Nem! Nem lesz kínos! Ha Ő is kezdő akkor szépen megbeszélitek (szóból ért az ember) és akkor nem lesz túlzott az elvárás a másikkal szemben (ne gondold túl neki is van félelme).

Mivel (ha okosak vagytok) úgyse "in medias res" fogtok hozzá, lesz máshol pozitív az élmény!

"És ez ellen van valami tipp, hogy hogyan és mit kellene csinálnom?"

Mindkét részről türelem, majd kialakul.

2020. jan. 14. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne matekozz! Veszítsd el a szüzességed,és szerezz tapasztalatot!

Ergo,mérd fel a képességedet,saját tapasztalat alapján!

2020. jan. 15. 00:57
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Na azért ne általánosítsunk már! Nekem az első alkalom 2 orahosszaig tartott és a lány hasára mentem el ;) én iranyitottam és tudtam mikor kell leállni stb fantasztikus élmény volt ;) nem tudom h hogy csinaltam. Sztem jó ha gyakorolsz kérdező! Amikor érzed h nemsokal elsulsz akk leallsz picit majd megint ezt 2x-3x eljatszod elengeded magad stb szóval én is így gyakoroltam nekem bejött ;)
2020. jan. 15. 01:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Megjött az 1 (egy) százalék! LOL!
2020. jan. 15. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!