Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne adja fel a dolgot?
A barátomat 2x próbáltam leszopni, de irdatla béna vagyok. Az előző pertnerem az első után hanyagolt mert olyan pocsék voltam. Szóval igazából szűz vagyok és nagyon esetlen. Azt mondta megtanít szopni, de a két alkalom között annyi volt a különbség hogy véletlenül sem fogaztam, ezt megtanultam. Félek hogy egy idő után ő is megunja a dolgot hogy macerás velem, és inkább otthagy. Én igyekszem figyelni amit mond, és tényleg lelkesen igyekszem neki örömet okozni de eddig még nem igazán sikerült. Szerintetek mit csinálhatnék?
(köszönöm nem kérek privátot semmilyen témában) 21N
Őszintén, szerintem ez nem csak a tapasztalat meg technika függvénye, hanem hogy mennyire érzed magad szexisnek, nőnek.
Nem vagy esetlen, ne gondold ezt magadról, és ne hagyd, hogy elvegyék az önbizalmadat.
Nyilván nem mindenki születik, ahogy írták, orálbajnoknak, és ez teljesen rendjén van. Te próbálkozol, akkor a pasi is kezelje a helyén, szerintem itt rengeteg múlik azon, hogyan bánik veled, hogy mit vált ki belőled, és mennyire NORMÁLIS a pasi, nem pedig kisfiú lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!