Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, hogy ne szúrjam el a dolgot?
Pár napja rám írt egy srác aki fullra az ideálom (külsőre)és ami alapján ír , belsőleg is..
Mindig azt mondják hogy a fiúk az "elérhetetlen lányokat" szeretik..
Van valami taktika ,amivel
-El lehet érni ezt?
-elérhetem hogy elhívjon randira?
Írjak rá én is vagy várjam meg amíg ő keres?
Nagyon szeretném ha ez összejönne :(
18/L
A lányok gondolják úgy hogy az elérhetetlent kell játszani
Mindenképp írj neki te is néha, mert lehet megunja hogy mindig ő ír vagy azt fogja hinni hogy téged nem érdekel
Én úgy oldottam meg,hogy az utolsó téma nem volt lezárva,tehát beszélgettünk valamiről én pedig "elaludtam"
Másnap reggel folytatódott a beszélgetés
Több variáció is volt pl.:írt hogy látom elaludtál,jó éjt vagyis te reggel fogod olvasni tehát jó reggelt
Volt olyan hogy nem köszönt el ő sem és másnap az előző napi üzenetére válaszoltam
Persze túl feltűnő ha mindig elalszol, ezért néha köszönj el és másnap írhatsz akár te is neki
Nekem könnyű dolgom volt,mert a fiú jó reggelt üzenetekkel bombázott pár nap beszélgetés után
Sok sikert kívánok
Nem értem, mi a fenének kell itt játszadozni meg tenni itt a nagy elérhetetlent. Nyilván nem kell könnyűvérűnek lenni, de ha tetszik neked, ráírhatsz te is.
Szeretnéd, hogy összejöjjön, de emellett csűrnéd-csavarnád a dolgot, addig, amíg a végén nem lesz semmi. Utána pedig jön a fájdalom meg a sírás.
18 éves vagy, elég érett ahhoz, hogy tudd, mit akarsz valakitől. Legyél egyenes, tedd, amit érzel és ne bonyolítsd a dolgokat.
Ha én megláttam hogy egy csaj így játssza az eszét hagytam is a fenébe
Főleg mikor tudom,hogy ő kezdeményezte a közeledést. De ha már elhívom valahova és játssza a nagy nehezen megkaphatót akkor elmehet a...
Ne játszadozz mert utána meg sírni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!