Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rákérdezzek? Nem úgy jönne le, mintha erőltetném a dolgot/én hívnám randira őt?
Figyelt kérdés
Bővebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
A válaszok után elgondolkodtam rajta,hogy talán rákérdezek,csak nem szeretném ha gáz lenne a szitu :/
2018. júl. 15. 00:32
1/5 anonim válasza:
Egyszer kérdezd meg, ha akkor nem mond semmi konkrét dolgot én nem kérdezném többször.
2/5 anonim válasza:
miért lenne gáz? hiszen ő kezdeményezte a találkát, amire te igent mondtál. a te rédzedről semmiképp sem az ha rákérdezel
3/5 anonim válasza:
Mindenképp kérdezz rá.Lehet azt várja,hogy most te hozd fel a találkát ha már ő megtette🙌
4/5 anonim válasza:
Velem is pont igy volt a baratommal, mikor meg csak ismerkedtunk, o is irt egyszer egy hasonlot, aztan 2 hetig semmi. Utana en felhoztam ujra a temat, es megbeszeltunk egy idopontot. Szoval en kerdeztem ra. Egyaltalan nem volt gaz. Nincs kobe vesve, hogy a fiunak kell teged elhivnia. Amugy is mar megtette a kezdo lepeseket, most te jossz. Biztos neki is jol fog esni, hogy magadtol kerdezel ra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,a végén csak rábeszéltek 😅😂
2018. júl. 15. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!