Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek, hogy miért követi őket?
sziasztok:)
16 éves lány vagyok,a barátom 18 éves.
Ne nézzetek netr.bancnak,de ez bizony egy instagramos probléma lesz:D
a barátomnak van instagramja és van egy másik profilja is,ami nem az ő nevén fut,csak tárgyakról rak ki képeket (?:D). Nem titkolja ezt a profilját se,bekövetett stb...
viszont kíváncsiságból megnéztem,hogy kiket követ még...
és valami 78 embert követ,ebből egy a legjobb barátnője (akit szintén nem bírok,de tudom hogy nincs köztük semmi,régebb óta ismeri mint engem,lett volna alkalmuk összejönni,valamint alapvető bizalom...) a másik én...de a többi egytől-egyik ilyen instagramp.csa. És néztem a képeiket,rohadtul mű lányok,nem tudtam,hogy tetszenek neki az ilyenek. Nem likeolta egyiket sem,meg tudtommal nem bírja az ilyeneket. 1000 százalékig biztos vagyok benne,hogy szeret,mert nagyon sokat várt rám. Lehet,hogy ezek a lányok csak ilyen pluszok neki? (még nem feküdtünk le,nem akarjuk elsietni)
Tudom,hogy túlreagálom,de nem tudom hogy szóba hozzam-e,hogy ez rosszul esik:/
amúgy légyszi ne oltsatok ezért a kérdésért,bár ha én olvasnám nekem is az lenne az első gondolatom,hogy ez gáz:D
En ilyen helyzetben magamból indulnék ki. Ha en szeretem a csávómat nem követek más fiúkat semilyen közösségi oldalon, nem lájkolok be más fiúkat.
Nem hinném hogy szeret téged. Nem megbántani akarlak, de ha szeretne nem csinalna ilyet mert gondolna rád es tudná hogy rosszul esik neked.
De még gyerekek vagytok. Mit varsz egy 18 eves kisfiutol?
En 17 vagyok, de a 23 alatti fiukra ra se nezek. Nekem ferfi kell nem kisfiu.
Nyugi, ha ugyanazokat a lányokat értjük Instagramp.csa alatt, akkor azok rá se néznek egy 18 éves kisfiúra! :D
Egyébként mindenki azt nézegeti ami tetszik neki. Miért nézné másért? Nem akarlak elkeseríteni, de a pasik nagy része azt mondja nem tetszenek neki az ilyen lányok, közben meg mindegyik ilyenekre ricsirecsizik titokban! :) Van kivétel persze, ami erősíti a szabályt. De az, hogy követi őket, azt hiszem egyértelmű mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!