Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek hogy mi volt?
Nagyon szerelmes lettem egy lányba viszont leszögezte hogy bejövök neki de nem akar semmi komolyat mert hogy nincs rá ideje meg szüksége sem.
Viszont csokoloztunk már és kézenfogva is mentünk de nem akar összejönni velem...Testvéremmel ugyanigy van és aludt már nála többször (nálam 1-er) és egyik éjszaka fura hangok jöttek ki a szobábol...(Magyarán megmondva basztak)
Szerintetek rákérdezzek hogy volt e valami köztük?
Az a baj hogy nagyon szerelmes vagyok csajba és még ennek ellenére is...Már többször mondta hogy se tőlem se testvéremtől se mástól nem akar komoly kapcsolatot :(
Mit csináljak?
Igen,egy és ugyanaz.
Tesóm tudja hogy mit érzek iránta és sirtam is emiatt de ő ennek ellenére is hajt rá,el kellene törjem az állát?
XD
100%-ig biztos vagyok benne, hogyha idősebb és értelmesebb leszel te magad is rájössz, hogy ez nem volt igaz szerelem csak tetszett nagyon. Gondolom nagyon b*sznivalóan néz ki és tudja magáról, hogy mindenki,, szerelmes" belé épp ezt használja ki és másokkal meg csak játszik.
Szerintem csináljátok hármasban xdddd alázzátok meg jól a kis ribit aztán te meg felejtsd el xddd.
Vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!