Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rákérdezzek hogy mi volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek hogy mi volt?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes lettem egy lányba viszont leszögezte hogy bejövök neki de nem akar semmi komolyat mert hogy nincs rá ideje meg szüksége sem.

Viszont csokoloztunk már és kézenfogva is mentünk de nem akar összejönni velem...Testvéremmel ugyanigy van és aludt már nála többször (nálam 1-er) és egyik éjszaka fura hangok jöttek ki a szobábol...(Magyarán megmondva basztak)

Szerintetek rákérdezzek hogy volt e valami köztük?

Az a baj hogy nagyon szerelmes vagyok csajba és még ennek ellenére is...Már többször mondta hogy se tőlem se testvéremtől se mástól nem akar komoly kapcsolatot :(

Mit csináljak?

2016. okt. 3. 08:23
1 2
 1/14 g.o.a.t válasza:
Ha jól értem ugyanaz a lány tetszik nektek?
2016. okt. 3. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
:DDD kérdezd meg :D
2016. okt. 3. 09:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen,egy és ugyanaz.

Tesóm tudja hogy mit érzek iránta és sirtam is emiatt de ő ennek ellenére is hajt rá,el kellene törjem az állát?

2016. okt. 3. 10:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 azis egy megoldás :D
2016. okt. 3. 10:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyomorforgató, és rendkívül igénytelen. Hogy van gusztusod egy olyan nőhöz akit a saját testvéred használ(t)? Undorító.
2016. okt. 3. 11:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Ugyhogy életembe először vagyok szerlemes és sirtam érte...Nemtudok mit tenni még mindig nagyon bele vagyok keveredve...Nemtudom mit tegyek :(
2016. okt. 3. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
a lány téged és a testvéredet is csókolgat ?xdddd ez tényleg undorító
2016. okt. 3. 18:15
 8/14 anonim válasza:
66%
Jesus xDDDDD beszéld meg a lánnyal a dolgot de szerintem inkább hagyd el fúj b@zmegxdddd
2016. okt. 4. 06:02
 9/14 anonim ***** válasza:

XD

100%-ig biztos vagyok benne, hogyha idősebb és értelmesebb leszel te magad is rájössz, hogy ez nem volt igaz szerelem csak tetszett nagyon. Gondolom nagyon b*sznivalóan néz ki és tudja magáról, hogy mindenki,, szerelmes" belé épp ezt használja ki és másokkal meg csak játszik.

Szerintem csináljátok hármasban xdddd alázzátok meg jól a kis ribit aztán te meg felejtsd el xddd.

Vicc...

2016. okt. 4. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki a szögeket, amikkel leszögezte, és minden mehet tovább.
2016. okt. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!