Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rákérdezzek hogy mi volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek hogy mi volt?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes lettem egy lányba viszont leszögezte hogy bejövök neki de nem akar semmi komolyat mert hogy nincs rá ideje meg szüksége sem.

Viszont csokoloztunk már és kézenfogva is mentünk de nem akar összejönni velem...Testvéremmel ugyanigy van és aludt már nála többször (nálam 1-er) és egyik éjszaka fura hangok jöttek ki a szobábol...(Magyarán megmondva basztak)

Szerintetek rákérdezzek hogy volt e valami köztük?

Az a baj hogy nagyon szerelmes vagyok csajba és még ennek ellenére is...Már többször mondta hogy se tőlem se testvéremtől se mástól nem akar komoly kapcsolatot :(

Mit csináljak?

2016. okt. 3. 08:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Viccesek vagytok.. :D

Köszi az értelmes válaszokat,próbáltam már kiszedni a szögeket de nem nagyon akar összejönni :/

2016. okt. 5. 09:10
 12/14 anonim válasza:

Szia !

A tesód nyugodtan szájba vághatod, ha tudja mit és hogyan érzel akkor ez gusztustalan dolog a részéről.A lányt meg jól seggbe kéne rakni, hogy egy hétig járni se tudjon, akkor megtudja hogy mekkora egy tahó volt.

2016. okt. 5. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
És miért is kellene szájba verni a tesót? Az élet nem holdfényes lányregény, kedves utolsó. Nem is futóverseny, hogy az birtokolja a csajt, aki először ér célba. Az birtokolja, aki meg tudja tartani. De nem úgy, hogy szájba veri a tesót, hanem úgy, hogy elvarázsolja a csajt annyira, hogy az ne is vegyen észre más pasit.
2016. okt. 6. 11:28
 14/14 A kérdező kommentje:

12-es,szerintem is ez lesz! :)

Köszi a megerősítést :D

2016. okt. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!