Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégithetem ki barátnőmet ?
Hogyan elégithetem ki barátnőmet ?
Ezt elöször is azoktól zeretném kikérdezni akik tapasztaltabbak!
25éves férfi vagyok.Sokszor voltunk már együtt a párommal de szerinte kicsi a szerszámom (13cm és kb 2unnyi széles ) És igen csak tapasztalatlan vagyok e téren sajnos.
Valakinek valami öklete hogyan jutathatom ell a csúcsig ?
Esetleg tudja valaki hogy nyalni hogyan kell meg ujjazni amire eljutunk addig hogy behatolok addigra már könnyebb dolgom lehessen ???
A váladzokat előre is köszönöm !
Igen, van ötletem: ha kicsinyli az egyébként átlagos méreted akkor azt mondanám neki akkor szevasz, menj dugj egy lóval. Legalábbis tuti nem nyelném le szó nélkül ha valaki nekiáll sértegetni, becsmérelni.
Amúgy meg: kérdezd meg tőle hogy tud eljutni a csúcsra és figyelj rá, a reakcióira, visszajelzéseire. Az meg nem a farokmérettől függ. Megsúgom, a nők nagyobbik részének NINCS hüvelyi orgazmusa. Úgyhogy tedd oda közben a kis kacsódat (vagy tegye oda ő magának, vagy vegyetek egy rezgő játékszert), avagy utána használd a nyelved, ujjad. Igen utána is, nem csak előjátéknál (mert ott egyértelmű).
Szopkodd a mellét, közben finoman izgasd a csiklóját.
Ha újjazást akar, várasd meg vele, húzd az időt.
Ha elég nedves, ültesd rá, nyomd ki a csípőd, esetleg tegyél magad alá egy párnát.
Kérdező, itt egy nagyon jó link az ujjazáshoz, én is véletlen találtam itt egy másik kérdésnél.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!