Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor elégíthetem ki kézzel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor elégíthetem ki kézzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már 1 hónapja együtt vagyunk. Az jutott eszembe, hogy legközelebbi smárolásnál (ahol sokszor talizunk, ott az egy kihalt hely, még soha, egyetlen egyszer sem volt ott senki) megpróbálnék benyúlni oda és kézzel kényeztetni smárolás közben. Szerintetek hogyan fogadná?

Normális válaszokat köszönöm:)

2016. dec. 30. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Szűz??

Ha igen egyértelműen túl gyors lenne és ha még nem is lenne az,akkor is a helyszín nem igazán jó.

Én legfeljebb ruhán keresztül simogatnám neki és kérdezném,hogy tetszik-e neki.

Jobb,mint felsülni.

2016. dec. 30. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
Ha szokásos fiatal prűd liba,akkor lehet hónapokig elcseszed a bejutás lehetőségét,én óvatosabb lennék.
2016. dec. 30. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok biztos abban ,hogy a legjobb hely lenne az ilyen dolgokra,azt inkább lakásban a szobátokban kellene ha együtt vagytok.

Esetleg először próbáld meg azt,hogy a melleit megfogod benyúlsz a ruhája alá,ha azt engedi akkor haladj csak lentebb...:)De ne szabadtéren az olyan illúzióromboló.20/L

2016. dec. 30. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hideg lesz a kezed ha benyulsz oda! inkább szobában probáljátok ki!
2016. dec. 30. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nyílt helyen???Te észen vagy?

Vagy otthon, vagy menjetek panzióba.

Nem tudom, az összes mai fiatal megzakkant?

2016. dec. 30. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

20 évesen is elhajtottalak volna a búsba ha az utcán akarsz fogdosni, ha ennyi tiszteletet nem érdemlek, hogy megadd a módját.

32 évesen meg úgy hátsón rúgnálak, hogy könnybe lábadna a szemed!

2016. dec. 30. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyúlj be, max csak oda. Nadrágon keresztül.
2016. dec. 30. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem élvezné.
2016. dec. 30. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem javaslom. Annyi más jobb terület van a testén amit simizni lehet csók közben. Ha már mindenképp OTT szeretnéd izgatni, akkor csók közben inkább a comboddal tedd. Nem annyira rámenős és céltudatos mintha kézzel tennéd, de mégis full erotikus. Hidd el ez jobban fog neki tetszeni.
2016. dec. 31. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!