Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor elégíthetem ki kézzel?
Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már 1 hónapja együtt vagyunk. Az jutott eszembe, hogy legközelebbi smárolásnál (ahol sokszor talizunk, ott az egy kihalt hely, még soha, egyetlen egyszer sem volt ott senki) megpróbálnék benyúlni oda és kézzel kényeztetni smárolás közben. Szerintetek hogyan fogadná?
Normális válaszokat köszönöm:)
Szűz??
Ha igen egyértelműen túl gyors lenne és ha még nem is lenne az,akkor is a helyszín nem igazán jó.
Én legfeljebb ruhán keresztül simogatnám neki és kérdezném,hogy tetszik-e neki.
Jobb,mint felsülni.
Nem vagyok biztos abban ,hogy a legjobb hely lenne az ilyen dolgokra,azt inkább lakásban a szobátokban kellene ha együtt vagytok.
Esetleg először próbáld meg azt,hogy a melleit megfogod benyúlsz a ruhája alá,ha azt engedi akkor haladj csak lentebb...:)De ne szabadtéren az olyan illúzióromboló.20/L
Nyílt helyen???Te észen vagy?
Vagy otthon, vagy menjetek panzióba.
Nem tudom, az összes mai fiatal megzakkant?
20 évesen is elhajtottalak volna a búsba ha az utcán akarsz fogdosni, ha ennyi tiszteletet nem érdemlek, hogy megadd a módját.
32 évesen meg úgy hátsón rúgnálak, hogy könnybe lábadna a szemed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!