Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégíthetem még ki a barátnőmet ha nincs hüvelyi orgazmusa?
A nők nagy részének soha sincs hüvelyi orgazmusa. Nekem kétszer volt, pedig 31 éves vagyok :/
A lényeg, hogy te mindent megteszel, hogy párodnak is jó legyen, és ez a legfontosabb!
Én a helyedben ha nem élvez el akkor szex után elégíteném csak ki kézzel.
A nők egy részénél (nálam is) úgy van hogy orgazmus után már nem sokat érez a szexből, és lehet hogy ez a baj. Jobban élvezné szerintem ha előbb szex, aztán a kezed. :)
A hüvelyben egyébként nem sok idegvégződés található, kevésbé érzékeny mint pl a csikló. Lovaglópózban is tudod izgatni a csiklóját, az egy picit intimebb mint a kutya, de az is jó ilyen célra is.
Orgazmus után én sem érzek sokmindent szex közben, néha kicsit érzékeny is. Valóban, ahogy előttem írták, utána lehet hogy jobb lenne kielégtened őt.
Ha a pasinak megvolt a szex, akkor meg ő lazul el, lehet már nincs kedve kézimunkázni. Persze ki lehet próbálni, hogy csak izgatni az elején hogy még ne legyen orgazmus, de ha menet közben is csak a csiklót izgatod lehet akkor se lesz hüvelyi.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, viszont szemezek az intimtornával. Esetleg valakinek bejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!