Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek nagyon vekony baratnojuk van/volt! Meg szokott ez fordulni a fejetekben?
Figyelt kérdés
Nem fordult mar meg a fejetekben a kapcsolat soran valamikor, hogy jo lenne szexelni egy nagyobb feneku, kicsit combosabb, formasabb csajjal?
Ne ertsetek felre, nem azt akarom mondani eloszor is, hogy a nagyon vekony lanyok nem lehetnek szexik.
2021. febr. 8. 19:07
11/13 anonim válasza:
Nem merült fel. Sőt mit mondjak, volt teltkarcsúbb párom is, amikor vele voltam akkor meg az nem merült fel, hogy de jó lenne egy vékonyabb. Az tetszik akivel vagyok, őt kívánom nem mást. Ha ez nem áll fent, ott már gond van a kapcsolattal.
12/13 anonim válasza:
Az én barátnőm magas és vékony, 175 centi és olyan 54-58kg, nem tudom pontosan. Nem csontváz, de karcsú, csinos, pici cicikkel.
Én sem vagyok nagydarab, nem érezném jól magam egy erősebb csajjal. Meg nem is akarom, tökéletes nekem a párom.
13/13 anonim válasza:
Nekem vékony barátnőm volt, imádtam. Aztán később, amikor lehetőségem volt egy húsosabb csajjal lefeküdni, konkrétan nem állt fel a rengő combjai láttán. Egyszerűen taszító volt számomra, ahogy a lógó melle is, a nagy bimbóudvarokkal. Nem tudok egy ilyennel mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!