Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek nagyon vekony baratnojuk van/volt! Meg szokott ez fordulni a fejetekben?
Nem fordult mar meg a fejetekben a kapcsolat soran valamikor, hogy jo lenne szexelni egy nagyobb feneku, kicsit combosabb, formasabb csajjal?
Ne ertsetek felre, nem azt akarom mondani eloszor is, hogy a nagyon vekony lanyok nem lehetnek szexik.
170 cm, 45 kg a barátnőm, szóval nádszál.
Voltam elég sok combos, faros, bögyös lánnyal, és számomra sokkal jobb a szex vele (ill hozzá hasonlóan vékony lányokkal), sokkal mozgékonyabb és jobban is kívánja mint a legtöbb lány.
Az, hogy általánosságban vonz-e mások megdugása, az más kérdés.:D
2-es vagyok. Tapasztalataim alapján nincs összefüggés a súly és a kívánósság között. Mondom, a párom vékony és kb. napi 2x kívánja két héten át a ciklusa első felében. Lépten nyomon rám mászik, ami irtó cuki mert tényleg nagyon vékony és könnyű.:D
Volt már husisabb lány is az életemben aki ennyire kivánta. Volt husis aki ritkán. És volt vékony is aki ritkán. Szerintem nem függ össze.
Ugy latom sokan felreertettek. Nagyobb fenek es comb mellett lehet valaki vekony. 60 kilo korulire gondoltam.
Nem is ertem, ha valakinek van segge=dagadt?? Attol lehet formas izmos es full lapos hasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!