Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kollégista fiúk, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégista fiúk, nektek fordult már meg a fejetekben ilyesmi?

Figyelt kérdés
Például hogy szobatársatokkal kiveritek, úgy hogy van barátnőtök.

2020. júl. 3. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Igen :)

Meg is történt.

2020. júl. 3. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Soha nem tettem, és nem fogok tenni olyat, amivel a szerelmemet megalázom, vagy amiről tudom, hogy nem esne jól neki.
2020. júl. 3. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
mitől heteroszexuális kategória? a közös recska fiúkkal? ... itt tartunk? már minden összemosódik?
2020. júl. 3. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
#3 már ez is biszexnek számít? Attól még, hogy közösen csinálja pár srác, még ugyan úgy lehetnek heterók. Amíg magadnak csinálod, addig nincs semmi baj. És sokkal kényelmesebb is, hogy nem kell a vécében, zuhanyzóban csinálni.
2020. júl. 3. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem megfordult már a fejemben, de szigorúan csak úgy, hogy mindenki magának csinálja.
2020. júl. 3. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk annó megcsinálta 2 srác a másik szobába. Egész 4 éven keresztül és még utánnai is mikor felbukkannak valahol ismerős körbe mindenki kerüli őket.
2020. júl. 4. 01:25
 7/7 anonim ***** válasza:
volt ilyen, de nem egymásra izgultunk fel
2020. aug. 31. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!