Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átszakadt a szüzhártyám ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átszakadt a szüzhártyám ez alapján?

Figyelt kérdés
Kivancsisagbol vettem egy vibratort, par alkalom utan mar be mertem tenni, vagyis megprobalni. Es amikor mar nedves voltam kb 4 centire bement. De tovabb nem. Pedig a szuzhartya a bemenetnel van, akkor miert nem ment tovabb?
2021. febr. 8. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Mert tudat alatt összeszorítottad a hüvelyizmaid pont a szűzhártyád sérülésétől érzett stressz miatt. Gyakorold és be fog az menni mélyebbre is ha majd nem ezen pörögsz, hanem átadod magad a (kellemes) érzésnek és megtanulod jobban elengedni magad.

A szűzhártyád már rég átszakadt, max. egy kis holdsarló alakú kis vékony bőrredő hártya darab maradt belőle a szeméremajkaid felső részénél. Amit egyébként ha nem egy nőgyógyásszal fekszel le elsőre senki sem fog észrevenni, hogy ott van vagy sincs.

S nem a vibrizéstől szakadt át, bizonyos életkor felett teljesen spontán módon átszakad a mozgástól (s van akinek meg egyáltalán nincs is, soha nem is volt).

2021. febr. 8. 01:17
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

1-es bocs butaságokat beszélsz...

a szűzhártya magától nem szakad át!

lehetsz 25 éves is ez egy eléggé rugalmas hártya arról van szó hogy alapból lyukas mert hát jön ki a vér...

mozgástól nem tud elszakadni...

viszont ujjazástól igen! és igen valahol 4cm-re van a bemenettől

és de qurvára észre fogják venni mert a szűz hártya át szakításakor vérzik a nő nem pedig azért mert ez volt neki az első!

a vérzés az a szűzhártyán lévő-körülvevő hajszálerek okozzák... értelem szerűen ujjazás vibrátor használat után megsérül átszakad vérzel = szexnél a hülyének nem fog feltűnni... sporttól nem szakad át hisz a nem megy be semmi sem....

régen a parasztlányok véreztek sőt az volt a szüzesség egyetlen kimutatása ők meg kemény fizikai munkát csináltak... hagyjuk ezt a sport mozgás dolgot! akkoriban nem volt szokás ujjazni meg vibrátort használni (habár nem tudtak volna ":D)

a szűzhártyád már akkor átszakadt mikor már a megszámlálhatatlanul sokadik alkalommal megujjaztad magad...

2021. febr. 8. 05:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Viszonylag későn veszítettem el a szüzességem.

10 éve használtam előtte tampont, járt már bennem férfi ujja és vibrátor is.

Mégis véreztem az első szex alkalmával 🤷

2021. febr. 8. 06:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vereztem elso szexnel ...

Akkor nem voltam szuz??

Hartya kerdese

Van akinek olyan eros h orvosilag kell atvagni, masnak olyan vekonyka h sporttol elszakad.

2021. febr. 8. 07:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Legyszi csak a kerdesre valaszoljatok
2021. febr. 8. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező vereztel? Ha csak egy kicsit is akkor igen…

És 3-as nevetséges vagy -.-“ nem elég hogy ujjazas és vibrator is volt!

Tanulmányozd át a dolgokat!

Max neked pont aközben jött meg azt erre hitte a srac…

2021. febr. 8. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!