Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog emiatt aggódnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog emiatt aggódnom?

Figyelt kérdés
Aggódom az első szex miatt. Sokáig randiztunk eléggé, és kb 2 hete jöttünk össze hivatalosan. Elmondtam hogy volt egy nagyon rossz kapcsolatom egy nagyon erőszakos pasival. Félek hogy mit fog szólni a testemhez, hogy hogy fogok viselkedni (még soha nem élveztem a szexet, egy kicsit sem). Mikor ezeket mind elmondtam neki, nagyon kedves és megértő volt, de nem szeretném tovább váratni. Nagyon szeretem, és bízok benne, csak valahogy azt érzem hogy túl sok lenne nekem elsőre minden, lehet lassabban szeretnék haladni. Ezeket is valahogy el kéne neki mondanom, csak eléggé nehezen beszélek erről, és mikor az exemről beszéltem akkor is könnyes lett a szemem. Úgy érzem túl sok macerája lesz velem, amit nem akarok. Szerintetek mit csináljak? 23N

2021. febr. 6. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki ugyanezt. Ha szeret, meg fogja érteni. Annak nincs értelme hogy magadra erőltetsz valamit amit nem akarsz és ugyanúgy nem fogod élvezni.
2021. febr. 6. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindent mondj el neki, már ami a félelmeidet, aggodalmaidat illeti. Különben ő azt hiszi, neked is jó a tempó, te pedig ha nem mered lassítani, akkor akár még az is lehet, hogy erőszakként éled meg a történéseket, és még jobban befordulsz és lelkileg sérülsz.

Őszinteség! És ne félj és ne szégyellj semmit!

2021. febr. 6. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy érzed, hogy még nem vagy rá kész, akkor inkább ne erőltesd. Legalábbis a szex részét ne. Beszéld meg vele, szerintem megérti. Próbáljatok először csak összebújni, pettingelni, esetleg kézzel, nyelvvel kielégíteni egymást. Nem kell elkapkodni.
2021. febr. 6. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!