Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már két barátnőm hagyott el a rossz szex miatt, érdemes elmenni protihoz tanulni?
Nem.
Kommuinikálni kéne megtanulni. Nem csak neked, de a barátnődnek is.
Ahány ember, annyi féle igény, és annyi féle szokás. Ami valakinek mennyei együttlét, az lehet, hogy másnak átlagos, vagy tök rossz élmény. Ezért fontos, hogy akivel együtt vagy, azzal legyen érdemi kommunikáció. Tök jól meg lehet beszélni, hogy melyikőtök mit szeret, és ha valami elsőre nem működik, akkor azon lehet változtatni.
Azzal van baj, aki nem kommunikál egyáltalán, vagy nem jól. Oda-vissza figyelni kellene egymásra. Ha valamit a másik jelez, addig ne add fel, míg nem értetted meg 100%-ig, hogy pontosan mit szeretne.
Volt olyan, aki nem jól csókolt, de ezt nem úgy jeleztem neki, hogy ez nem jó és kész, hanem elmondtam, hogy a kismillió cuppanós puszi helyett én inkább a lassú, finom, nyelves csókokat szeretem, a cuppantásoktól viszont sajnos a hideg ráz, azt légyszi ne tegye velem. Viszont ha ő azt élvezi, én rajta szívesen cuppogok órákig is akár... tehát nem csak egy 'mit ne' dolgot mondjanak, hanem azt is, hogy helyette 'mit igen'. Próbáljátok is ki, és csináld addig az adott dolgot, amíg tutira meg nem érted, hogy mi az, amit a másik érezni szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!