Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz sub anyukát hol érdemes keresni?
#1:
most nem a te anyukádról van szó, hanem általánosságban véve
#3:
jól van kisfiú, köszi a tippet :D
Megpróbálok rendes választ adni.
Eddig szinte mindenki csak trolkodta a kérdést.
Szóval, szerintem elég sok nő fantáziáját izgatja az ilyesmi, a legtöbb nő fantáziáját talán a megkötözős szex.
Vannak kimondottan olyan netes közösségi oldalak, társkeresők, ahol elvileg az ilyen beállítottságú emberek vannak fönt, például SmPixie.
De én azt tapasztaltam, hogy az ilyen oldalakon a nők 90% fent van fantáziálgatni, el lehetkezdeni beszélgetni velük, de amint oda terelődik a szó hogy akkor élőben kéne találkzni 10-ből 9 nő megijed, kihátrál. Jobb esetben az indok az, hogy igazából ő nem is keres, senkit, rosszabb esetbe, meg nincs is indok, csak eltűnik amikor konkrét találkozásra terelődik a szó.
Élőbe se könnyebb szerintem találni.
Mert senkinek nincs a homlokára írva, hogy "szeretem ha megkötöznek szex közben". Szóval elősször ismerkedni kell egy nővel aztán ha már megvan az ismeretség, akkor derül csak ki, hogy a nőt izgatja-e az ilyemi vagy nem.
Szerencsére nekem most van párom akivel tudom művelni az ilyesmit, de ha most hírtelen kellene olyan női partnert találnom aki vonzódi az ilyesmi után, hát nem 2 nap alatt találnék rá nőt az biztos, hanem jóval több ideig tartana. :D
Pedig jó volna még begyűjteni 1-2 ilyen csajt, nőt a "tarsolyba". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!