Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha már két barátnőm hagyott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már két barátnőm hagyott el a rossz szex miatt, érdemes elmenni protihoz tanulni?

Figyelt kérdés
Félek emiatt új kapcsolatot kialakítani.

2021. febr. 6. 09:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem hiszem hogy az számít hány nővel voltál. Csak nem lehetsz elég figyelmes, ha mind ezt elmondták és mégse változtattál
2021. febr. 6. 10:08
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
De ha mondták mi a rossz, miért nem változtattál?
2021. febr. 6. 10:10
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

#9 az első kapcsolatomban a fiu is szűz volt, évekig voltunk együtt, neki se és nekem sem volt tapasztalata előtte, még is vele volt a legjobb szex az életemben, mert annyira össze tudtunk csiszolódni, de ehhez az kell hogy mindketten partnerek legyetek benne, őszintén tudjatok beszélgetni.

Attól hogy egy fiú sok nővel volt még nem biztos hogy jó lesz a szexben.

Lehet a következő barátnődnek pont az a csók, simogatás, technika lesz a jó amit te csinálsz.

2021. febr. 6. 10:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Most lehet engem hibáztatni, de ettől nem vagyok előrébb. Nagyon megalázóan viselkedtek velem, teljesen bestresszeltem.
2021. febr. 6. 10:11
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
Egy milfet kéne keresned akinek van türelme tanítgatni..
2021. febr. 6. 10:17
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális lány elfogadja azt is ha bénázol.(természetesen 5-6 alkalomra már illik belejönni.) Illetve minden nő totál más, nálunk közel sem egy a recept a jó szexhez.

A prostik igazából csak színészkednek, semmit nem fogsz tőlük tanulni.

2021. febr. 6. 10:18
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát akkor nincs megoldás.
2021. febr. 6. 10:21
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

De van megoldás, ezt próbálja már neked mindenki elmagyarázni, de nem fogod fel.

Kommunikáció a fontos és az hogy ossze szokjatok a barátnőddel.

2021. febr. 6. 10:24
 19/28 anonim ***** válasza:
14%
olyan lányt kell keresned, akinek nem ez a fontos, az ilyenek elvannak szállva maguktól és semmivel sem érik be, normális lányokat keressél, ne ilyen selejteket
2021. febr. 6. 10:25
 20/28 A kérdező kommentje:
Én pedig írtam, hogy ha kérdezni próbáltam, akkor úgy néztek rám, mint egy idiótára.
2021. febr. 6. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!