Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Volt már részetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Volt már részetek olyan szexuális aktusban, amit nem igazán akartatok/kívántatok, csak elviseltétek?

Figyelt kérdés
Aki szeretné, leírhatja kommentben.

2021. febr. 5. 12:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt fiatalkorban, túlságosan bizonytalanul megmondani hogy inkább zárjuk le a kapcsolatot, csak mintegy "kötelességként" mert hát már régóta tart a kapcsolat. Soha többet! Az ember saját sikerének és boldogtalanságának egyaránt lehet kovácsa.
2021. febr. 5. 13:01
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Nem gyomorba ment, hála.
2021. febr. 5. 13:14
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
3 - ez amúgy mennyire magyar, és mennyire gáz... és figyeljétek meg, ahelyett, hogy elválnának, megvárják míg 60 évesek lesznek a hitellel, gyerekkel, és addig szekírozzák egymást, míg az egyik nem kap szívrohamot :D undorító ez.
2021. febr. 5. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
10 - senki sem kényszerített rá szerintem. Az egyetemek pedig ingyenesek magyarországon ha jól tudom.
2021. febr. 5. 13:18
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
#13 Rettenetes lehet, és a világ boldogabb helyein nem is opció. Itt sokan kerülnek gazdasági kényszer miatt ilyen helyzetbe. 5-10 év kimaradás a munkaerőpiacról 2-3 gyerek miatti gyed-gyes miatt, és nem ugrálhatsz, mert különben a Család Feje kib.sz, mint macskát sz@rni, a gyerekeidet meg láthatod 2 hetente hétvégén. Hát marad az, hogy "hagyod magad". Szerintem is borzalmas lehet, és nem hiszem, hogy a férfinak igazán jó ez, de legalább kényelmes... :/
2021. febr. 5. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Főleg, hogy a nők javára ítél a bíróság 99%ban gyerek ügyben.
2021. febr. 5. 13:29
 17/24 anonim ***** válasza:
56%
Én azt mondom itt több válaszoló egyértelműen nemet mondhatott volna de nem tette. Az ilyet nem tudom sajnálni.
2021. febr. 5. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Fiatalok szokása kategorikusan szakítást mondani minden nem működő kapcsolatra. A mamahotelből vagy igazán el nem köteleződve önállóan lakva könnyű azonnal ezzel vagdalkozni. Majd ha azt kébe otthagynod, amit csak 10-20 év alatt összeraktál-güriztél egy párkapcsolatban, és ki kéne lépned a semmibe, 40 évesen nulláról kezdeni az egészet, megnézném, mérlegelnél-e, vagy akkor is minden olyan rohadtul fekete-fehér lenne.
2021. febr. 5. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Akiket nem tud majd eltartani jövedelem híján, hitel mellett a gyerekenként 15 ezer Ft-os tartásdíjból. Bingó #16
2021. febr. 5. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
93%

a szakitasunk utan par honappal meg egyszer atmentem a volt pasimhoz. mar nem szerettem, de hianyzott, nem tudom miert, pont a kozelukben iszogattunk a baratnoimmel, szoval este atmentem hozza.

azt hittem, jo lesz, mert korabban szuper volt a szex mindig, de rajottem, hogy mar abszolut nem kivanom, nem esett jol megcsokolni, megolelni se. en hulye hagytam, ha mar ott voltam, de nem volt valami jo.

2021. febr. 5. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!